Sur Yapı Marka AVM'den kiracılarına kur desteği!

Sur Yapı Marka AVM'den kiracılarına kur desteği!

Amerika ile yaşanan kriz sonrası piyasalarda başlayan olumsuz durum, yatırımcıların ve vatandaşların desteğiyle atlatılmaya çalışılıyor. Hizmete girdiği günden beri birçok dev markayla Bursalılara keyifli alışveriş imkanı sunan Sur Yapı Marka AVM, ülkede yaşanan ekonomik olumsuzluklardan etkilenmesin diye, bünyesinde yer alan birçok kiracısına destek olmak adına 4,85 olarak sabitledi.

HOBİ Döner'in sahibi Anıl Acur ile yaptığımız söyleşide, yaşanan gelişmeleri değerlendirdik. Hobi Döner'in Sahibi Anıl Acur; "Sur Yapı AVM'nin sağladığı 4,85 sabit kur farkıyla olumsuz koşulları en aza indirerek, içinde bulunduğumuz durumdan en az hasarla çıkmayı umuyoruz, dedi. Kur krizinin yakın zamanda biteceğine inandığı söyleyen Acur, Sur Yapı'nın yatırımcılara sağladığı güvenle, işimizin başındayız, 15 aydan beri Sur Yapı Marka AVM'de müşterilerimize en iyi hizmeti veriyoruz, yaz sezonu ve bayram dönemlerini çok canlı geçirdik." dedi. Hobi Döner yerel bir marka olarak, Bursa'da 7 şubede faaliyet gösteriyor, hedeflerimiz  arasında ulusal bir döner markası olarak  şube sayımızı arttırmak var" dedi.

Ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimizi ifade eden Acur, "Yaşanan olumsuzlukları kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum, burada görev hepimize düşüyor. Yatırımcı ve kiracı olarak bu zor dönemi aşacağız" dedi.