Surez'in veda mektubu

Surez'in veda mektubu

Liverpool’un geçen sezon yakaladığı başarıda büyük payı olan Luis Suarez, Barcelona’ya transferi sonrası kulübe veda etti.

Geçtiğimiz yıldan bu yana Barcelona ile görüşme halinde olan Suarez, transferin tamamlanmasının ardından Liverpool’un resmi sitesinden kulübe, takım arkadaşlarına ve taraftarlara veda etti.

Liverpool’dan ayrılmanın kendisi ve ailesi için zor bir karar olduğunu söyleyen Suarez “Ben ve ailem Liverpool’da harika zaman geçirdik. Şehri ve kulübe büyük bir bağlılığımız var. Taraftarlara ise kelimenin tam anlamıyla aşığım. Beni ve takımı en zor günlerimizde desteklediler. Bunu hayatımın sonuna kadar unutmayacağım ve ömrümün sonuna kadar Liverpool taraftarı olarak kalacağım” dedi.

GİTME NEDENİNİ AÇIKLADI

Taraftarlardan anlayış beklediğini söyleyen Uruguaylı yıldız “Liverpool takımda kalmam için elinden geleni yaptı. Ancak ailemin yaşadığı İspanya’da yaşamak ve futbol oynamak, hayatımın en büyük amacı ve rüyasıydı. Şu anda İspanya gitmem için en uygun zaman olduğunu düşünüyorum. Liverpool’un önümüzdeki yıl Brendan Rodgers yönetiminde başarılı bir sezon geçireceğine eminim. Kalbim hep sizinle birlikte atacak” açıklamasında bulundu.
Suarez, sözlerini “Bana yaşattığınız harika zamanlar ve anılar için teşekkür ederim. Asla yalnız yürümeyeceksiniz” diyerek tamamladı.