Survivor'da sürpriz elenme

Survivor'da sürpriz elenme

Ada konseyinde Cumali, Yağmur ve Funda'dan en az SMS oyunu alan Funda Survivor'a veda etti. Karar sonrası konuşan Funda "Survivor'dan çok şey öğrenerek gidiyorum" dedi. Gönüllüler takımı adına konuşan Nagihan Cumali'nin ünlüler takımına geçmesini istediklerini söyledi.

Funda şunları söyledi: Survivor insana o kadar çok şey öğretiyor ki; ailenin, sevdiklerini kıymetini daha iyi anlıyorsun. Hatta hayatımızdaki en ince detayların bile kıymetini daha iyi anlıyorsun. Çok zorlandım ama çok şey öğrendim burada. Hakkımda hayırlısı buymuş. Ben buraya gelirken kendi branşımda performansım en zirvedeyken geldim, gittiğimde de devam edeceğim.

Survivor'da yeni değişiklik talebi

Funda'nın veda etmesinin ardından konuşan Nagihan, Cumali Akgül'ün Ünlüler takımına geçirilmesini istedi. Cumali'yle yakın dost olan Hakan Hatipoğlu dışında, takım olarak konuştuklarını söyleyen Nagihan, 'Bu akşam bir güçlü yarışmacıyı daha kaybettik. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Takımımızın durumu ortada. Oyun bittikten sonra herkes ağlama modundaydı. Yeni gelen arkadaşlar bir haftada halsiz kaldıklarını, bizim aylardır dayanmamızın mucize olduğunu söylüyorlar. Buraya gelmeden konuşma yaptık, buna Hakan katılmadı. Konuşacağımız şey sizin için uç bir nokta olabilir. All Star özellikle erkekleri çok güçlü. Cumali'yi biz iki ay misafir ettik. Dilim varmıyor ama çok saçma gelebilir. Biraz ayaklanmamız adına Cumali'yi karşı takıma transfer etme imkanınız varmı? Çok zor durumdayız' dedi.

'CUMALİ'Yİ ÇOK SEVİYORUZ AMA...'

Cumali'yi çok sevdiklerini ama takıma katkısı olmamasından dolayı karşı takıma geçirilmesini istediklerini ifaden eden Nagihan, 'Cumali ara ara sürprizler yaparak oyun kazanıyor. Ama genelde katkısının olmadığını biliyoruz. Kendisi de sporcu olmadığını ve elinden bu kadarının geldiğini söylemişti. Artık konuşacak halimiz yok. Kelimeleri dahi seçemiyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama Cumali'nin katkı sağlayamaması bizi zor durumda bırakıyor' şeklinde konuştu.

CUMALİ'YVE KAPIMIZ AÇIK

Ümit Karan biz bir takımız, her misafirin bayımızın üzerinde yeri olur. Biz bir savaş veriyoruz buarada. Biz bu savaşı Cumali ile de Cumali olmadan da veririz. O arkadaşlar öyle bir karar veriyorsa biz onların adına üzülüyoruz ama Cumali'ye kapımızı açarız.

CUMALİ: KARARA SAYGI DUYARIM

Cumali ise şunları söyledi. karar takım içinde verildiyse saygı duyarım. Hakan ağabeyin bu kararın içinde olmaması beni mutlu etti. Bu evli çiftlerin anlaşamaması gibi. Zorlamanın bir alemi yok. Bu akyam olsun bitsin diye düşünüyorum.

Acun Ilıcalı ise "Talebi anladım. bireysel olarak 'Evet ya da hayır' diyemem. Arkadaşlarla toplanacağız ve bir karar vereceğiz" dedi.