Survivor’da sakatlık şoku! Yarışmaya veda etti

Survivor’da sakatlık şoku! Yarışmaya veda etti

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 Yarışmasında 4. haftanın SMS sıralaması açıklandı. Merakla beklenen Survivor Ünlüler takımında bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor’da sakatlık geçiren Seda Tetik, yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. SMS sıralamasına göre Atakan 1. sırada yer alırken Ezgi büyük bir sürpriz yaparak 2. sırada yer aldı.

SURVİVOR 2016'DA KİM ELENDİ?
Seda, yapılan tektikler sonrasında yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı. Seda’nın yarışmaya devam edememesi sebebiyle bu hafta Ünlülerde eleme yapılmadı. Seda’nın sağlığında bir sorun olmasaydı daha önce elemeye kalan Ezgi ve Yılmaz Morgül arasına Atakan’ın söyleyeceği bir isim daha eklenecekti. Atakan’ın Nagihan’ı söylemesi beklendiği için Nagihan-Yılmaz-Ezgi arasındaki elemede Survivor’a Yılmaz Morgül’ün veda etmesi gerekecekti.

SMS SIRALAMASI

1-Atakan
2-Ezgi
3-Yattar
4-Eda
5-Nagihan
6-Yılmaz Morgül
7-Yunus Günce
8-Mehmet

Survivor 2016’da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme konseyi için toplandı. Acun Ilıcalı konseyde kendilerine gelen yeni bir gelişmeyi açıkladı. Geçen hafta ödül oyunu sırasında sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan Seda Tetik’in sağlık durumu nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Hastanede tedavisi devam eden Seda Tetik , Survivor’dan sakatlığı sebebiyle ayrılmış oldu.

Seda Tetik’in sakatlık nedeniyle Survivor’dan ayrılmasıyla birlikte, ünlüler takımında eleme de yapılmamış oldu. Ünlüler takımında bundan sonra kaybedilecek ilk dokunulmazlık oyununda ise, sembol kazanan Tuğba Özay ile sms oylamasında birinci olan Atakan’ın isim söyleme hakları ise devam edecek.

Seda Tetik Survivor’da ünlüler takımına sonradan dahil olmuş ve oyunlardaki performansıyla dikkat çeken isimler olmuştu.

SEDA TETİK NASIL SAKATLANDI?

Survivor ödül oyununda ünlüler takımında yarışan Seda Tetik yüksek parkurdan düşerek boynundan ciddi şeklide sakatlandı. Doktor bu sakatlığı görür görmez çağrılmayı beklemeden parkura daldı. Seda’ya ilk müdahale orada gerçekleştirildi. Doktor hemen Ağrı kesici bir iğne yaptı. Seda’ya bir de boyunluk taktı.

Seda Tetik’in sakatlığı ciddi mi? Seda doktorun talimatıyla derhal ambulansla bindirildi. Seda’ya boyunluk takıldı. Survivor ünlüler takımında Seda Tetik kimdir sorusunun yanıtını bu haberimizde bulabilirsiniz.

Survivor yarışmacısı Seda Tetik’in sağlık durumu nasıl bunu henüz kimse bilmiyor! Seda yarışmadan elenecek mi yoksa iyileşip Survivor’a devam mı edecek? Bu soru gizemini koruyor.

DOKTORUNDAN SEDA TETİK AÇIKLAMASI

Doktor Metin Kuş Seda Tetik’in durumunu gayet iyi olduğunu, korkulacak bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı. Yarışma anında konu hakkında yarışmacıları bilgilendiren sunucu Alp Kırşan, Seda’nın şu an için doktor kontrolünde olduğunu belirtti.