Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Dünya

Suudi prens için flaş iddia!

Suudi Arabistan'da, 17 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 100 kişisinden birisi olan Prens El Velid Bin Talal'ın alıkonduğu lüks otelden hapishaneye gönderildiği aktarıldı. 'Yolsuzluk soruşturması' kapsamında gözaltına alınan Suudi prensin kendisinden istenen parayı Suudi hükümetine ödemeyi reddettiği ifade ediliyor.

Yayınlanma:
Suudi prens için flaş iddia!

Prens El Velid Bin Talal’ın Suudi hükümetinin istediği 728 milyon doları ödemeyi reddettiği ifade ediliyor. İki ay önce ‘yolsuzluk soruşturması’ kapsamında gözaltına alınan ve diğer üst düzey isimlerle birlikte Riyad Ritz Carlton Oteli’ne gönderilmişti. İngiliz basınına göre, Prens Talal, buradan Al Ha’ir hapishanesine gönderildi. 

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman’ın öncülüğünde başlatılan tutuklama dalgasında, aralarında prens, iş adamı ve bakanların bulunduğu 200 kadar üst düzey isim gözaltına alınmıştı. 

1955 doğumlu Prens El Velid’in kişisel internet sitesinde yer alan biyografisinde, küresel ölçekteki şirketlere yaptığı yatırımlar sıralanıyor. Uzun liste içerisindeki şirketlerden bazıları şöyle: Twitter, Euro Disney, Twentieth Century Fox, lüks oteller, Suudi Arabistan’da yapımı devam eden ve tamamlandığında dünyanın en yüksek binası olacak olan kule.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler