Talat Tuncel Umutlu Konuştu

Talat Tuncel Umutlu Konuştu

İnegöl Şehir Stadyumu’nda karşı karşıya geldiği İtalya’ya tek golle yenilerek 2014-15 UEFA U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu 4. Grup maçlarına puansız başlayan Kadın U19 Milli Takımı’nda teknik direktör Talat Tuncel, İtalya’ya yenilmelerinin gruptan çıkamayacakları anlamını gelmediğini söyledi.
Maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen Kadın U19 Milli Takımı Teknik Direktör Talat Tuncel, “Takımımızdan açıkçası daha iyi bir oyun bekliyorduk. Oyuncularımızın bazıları gününde değilde. Gününde olmamaları da böyle bir sonucu ortaya çıkardı. İtalya’ya kaybetmemiz, gruptan çıkamayacağımız anlamına gelmiyor. Önümüzde iki tane daha maçımız var. Bu gruptan iki takım çıkıyor. Kazakistan ve Galler, İtalya ayarında takım değil. Bu iki takımı yenebileceğimizi düşünüyorum. İtalya’yı tebrik ediyorum” dedi.
Öte yandan; ay-yıldızlı temsilcimiz, İnegöl Şehir Stadyumu’nun ev sahipliğindeki ikinci maçını 15 Eylül Pazartesi günü Galler, üçüncü maçını ise 18 Eylül Perşembe günü Kazakistan ile oynayacak.