Talk it easy'de 23 Nisan coşkusu

Talk it easy'de 23 Nisan coşkusu

“Talk it easy” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için katılımını sosyal medya hesaplarından duyurduğu “23 Nisan çocuk şenliği etkinliğiyle katılım sağlayan bir çok yaş grubundan çocuğa İngilizce ve İspanyolca ders hediye etti.

Etkinliğe katılan çocuklar yabancı hocalarla birlikte İngilizce ve İspanyolca konuşarak keyifli zaman geçirdi.

Etkinliğe katılan çocuklar yabancı hocalarla yabancı dil konuşmanın çok eğlenceli olduğunu ve etkinlikten büyük keyif aldıklarını dile getirdiler.

“Talk it easy” 23 Nisan çocuk şenliğine çocuğuyla katılım sağlayan Instagram fenomeni / Youtuber olan Deniz Ağaoğlu #yamananne “ Talk it easy ailesine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı dünya çocuğu yapma adı altında hem İngilizce hem İspanyolca derslerine dahil ettiler. Çok güzel bir etkinlik düşünmüşler.Başta ulu önder Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarına çocuklarımıza bu günü armağan ettiği için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“Talk it easy”in kurucusu Duygu Bekiroğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak sözlerine başlarken etkinliğe katılımın yoğun olmasından büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirirken çocuklarla böyle bir etkinliğe imza atmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Bekiroğlu ayrıca kendilerine böyle bir etkinlik için ev sahipliği yapan Workinton'a da çok teşekkür etti. Yabancı dil konuşmanın artık çok önemli olduğunu dile getiren Bekiroğlu çocukların yabancı dil öğrenmeye ne kadar erken başlarsa geleceklerine o kadar fayda duyacaklarını söyledi.

Yabancı dil konuşmanın yaşı olmadığını dile getiren Bekiroğlu, “yurt dışına gitmenize gerek yok, yabancı eğitmenlerle İngilizce, İspanyolca ve Fransızca konuşturuyoruz.” diye konuşurken “etkinliklerinin devam edeceğini söyleyerek bizi takip etmeye devam edin” dedi.

Çocuklar yabancı dil etkinliğinde eğlenceli vakit geçirirken onları bekleyen annelerinin de keyfine diyecek yoktu.