Talk it easy kadınları unutmadı

Talk it easy kadınları unutmadı

Bursalı kadınların yoğun olarak ilgi gösterdiği kampanyaya hak kazanan 50 kadın 8 Mart Kadınlar gününü farklı bir etkinlikle kutlamış oldu. 5 ayrı grup ile yapılan derslerde etkinliğe katılma hakkı kazanan kadınlar ana dili ingilizce olan kişilerle ingilizce pratik yapma şansı buldu. Derslere katılan kadınlar demo ders sırasında yabancı öğreticilerle ingilizce konuşarak hem çok eğlendiler hem ingilizce pratik yapma şansı buldular.

Talk it easy'in kurucusu Duygu Bekiroğlu; “ Talk it easy'i Bursalılara İngilizce konuşturmak için açtığını dile getirirken insanların yurt dışına gitmeden, çok para harcamadan Bursa'nın göbeğinde ana dili İngilizce olan kişilerle karşılaştırmak olduğunu söyledi. Bursa'da Talk it easy'in bir ilk olduğunu ifade eden Bekiroğlu; “Bursa'da böyle bir kuruluş yok biz bir dil kursu değiliz grammere dayalı asla İngilizce öğretmiyoruz sadece speaking derslerimiz var. Zaten bir çok öğrencimizin gramer yapısı gayet iyi ama konuşmada eksiklikleri var.Bizim sayemizde de bu sorunu hallediyorlar” dedi.

Talk it easy'in kurucusu Duygu Bekiroğlu 8 Mart Kadınlar Günü etkinlikleri hakkında ise katılımın beklentilerinin çok üzerinde olduğunu ama ne yazık ki sadece 50 kişinin bu şansı elde ettiğini söyledi. Etkinliklere katılanların keyifli zaman geçirdiğini de sözlerine ekleyen Bekiroğlu kadının güçlü ve bilgili olduğu toplumlarda ilerlemenin mümkün olduğunu bu yüzden 7'den 70'e bütün kadınların ingilizce konuşması gerektiğinin altını çizdi.

Bekiroğlu, etkinliğe destek olmak amacıyla BUSADER üyeleri içinde 1 saatlik demo ders yaptıklarını dile getiren Duygu Bekiroğlu, katılan bütün üyelere destekleri için ayrıca teşekkür etti. Etkinliklerinin devam edeceğini de sözlerine ekleyen Talk it easy'in kurucusu Duygu Bekiroğlu, yapılan etkinlikleri kaçırmamak için bütün Bursalıları sosyal medyada Talk it easy'i takip etmeye davet etti.