Tarık Akan'ın oğlundan o iddiaya yanıt!

Tarık Akan'ın oğlundan o iddiaya yanıt!

Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden bugün sabaha karşı hayata gözlerini yuman Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül, kardeşleri ile birlikte babasının hayat arkadaşı Acun Günay'la yaşadığı eve geldi.

Akan’ın Bakırköy’de bulunan evi önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Barış Üregül, Akan için 18 Eylül Pazar günü saat 14.00’te Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu’nda cenaze töreni yapılacağını söyledi. Üregül, babası Akan’ın törenden sonra Teşvikiye Camii’nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Bakırköy Zuhuratbaba Mezarlığı’na defnedileceğini belirtti.

Metanetli olduğu gözlenen Barış Üregül, Tarık Akan’ın tedavi sürecine ilişkin bilgiler de paylaştı. Üregül, Akan’ın dün sabaha karşı saat 01.00’de kanserden dolayı kaybettiklerini söyleyerek, “Son iki günü yoğun bakımdaydı. Acı çekmedi onu biliyoruz. Son zamanlarında acı çekmeden veda etti. Ben, Özgür ve Özlem, 30 senelik hayat arkadaşı Acun Günay yanındaydık her zaman. Son iki haftasında hastanedeydi. Elimizden gelen her şey yapıldı. Türkiye’nin en iyi doktorları ilgilendi. Bütün doktorlarına teşekkür ediyorum, çok iyi baktılar, her şeyi denediler. Ama maalesef kaybettik” dedi.