Tarım Kredi Kooperatifinden Vali Ve Başkan’a Ziyaret

Tarım Kredi Kooperatifinden Vali Ve Başkan’a Ziyaret

Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Müdürü Mehmet Aksoy ve beraberindeki heyet Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.
Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Müdürü Mehmet Aksoy ve beraberindeki heyet ilk olarak Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Mahmut Demirtaş, Tarım Kredi Kooperatiflerinin çalışmalarını yakından takip ettiğini, Tarım Kredi Kooperatiflerinin çiftçiler için çok önemli bir kurum olduğunu ifade etti.
Vali Demirtaş, çiftçilerin her türlü ihtiyaçlarına karşılamada, çiftçilere verilen ürünlerin standartlara uygun olması ve faizlerin devlet destekli olmasının çiftçiler için büyük bir avantaj olduğunu ifade etti.
Bölge Müdürü Mehmet Aksoy ise Adıyaman’da ki il, ilçe ve belde kooperatifler ile çiftçinin her türlü tarımsal girdi ihtiyaçlarını karşılamak için hazır olduklarını, devlet tarafından verilen tarımsal destekli kredilerden çiftçilerin faydalanması için her türlü kolaylığın sağlandığını dile getirdi.
Heyet daha sonra Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu ziyaret etti. Kutlu, Tarım Kredi Kooperatifleri son yıllarda yaptığı ataklarla çiftçiye yardımcı olduğunu, kalitede seçici olmaları çiftçilere büyük avantaj sağladıklarını ifade ederek, özellikle gıda konusunda çok önemli gelişmelerin olduğunu söyledi.
Bölge Müdürü Mehmet Aksoy, Tarım Kredi Kooperatifleri olarak, çiftçilerin daha iyi ürün elde edebilmeleri için teknik elemanların her zaman çiftçilerin hizmetinde olduklarını dile getirdi.