Tarım Müdürü Özgökçe, Yeni İlçe Müdürünü Ziyaret Etti

Tarım Müdürü Özgökçe, Yeni İlçe Müdürünü Ziyaret Etti

Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necip Özgökçe, Harran Tarım İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek, görevinde başarı diledi.
Özgökçe, İl Müdür Yardımcısı Zeyni Aktaş ile birlikte yeni görevlendirilen Harran Müdür V. Halit Amaç’ı ziyaret ederek, görevinde başarı diledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Özgökçe, personelin sorunlarını ve işleyiş ile ilgili talepleri dinledi. Harran İlçe Müdür Vekili Amaç, ilçedeki Tarımsal Bilgi Sistemi’nde yaşanan sistem hataları, yaşanan bakım çalışmalarının uzun sürmesi dağ köylerindeki (mahallelerinde ) yaşanan Tapu Kadastro sorunları, ilçe binasının yetersiz kalması, ısıtma problemi, tarımsal sorunlar gibi konulardaki sıkıntıları Müdür Özgökçe’ye iletti.
Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necip Özgökçe, Tarımsal Bilgi Sistemi’nde yaşanan Tapu Kadastro ile ilgili sorunların, alınacak birkaç parsel örnek ile kısa zamanda çözüme kavuşturulacağı ifade etti. Özgökçe, personellerin bina ve ısınma problemi ile ilgili proje bazında çözüm çalışması yürütüldüğünü vurguladı. Harran’ın Tarımsal olarak İlerleme kaydettiğini fakat halen istenilen seviyede olmadığını kaydeden Özgökçe, ilçede görevli personellerin daha özverili çalışarak Tarım Şehri Şanlıurfa’da Harran’ın daha yüksek mevkilere ulaştıracağına inandığını söyledi.
İlçe Müdür Vekili Amaç ise ilçeye yaptıkları ziyaret nedeniyle Özgökçe ve beraberindekilere teşekkür etti.