Tarım Ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Yozgat’ta Açıldı

Tarım Ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Yozgat’ta Açıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen ’Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf yarışmasında derece alan fotoğraflar Yozgat’ta sergilendi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Denizbank ile işbirliği yaparak, toprak ve tarımın önemine dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz yıl 5’incisini düzenlen yarışmada 769 fotoğraf arasında öne çıkan, derece alan eserler Yozgat belediyesi Bilal Şahin Kültür ve Gençlik Merkezi salonunda sergilendi. Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı İbrahim Acar, TKDK Yozgat İl Koordinatörü Selim Türker ile diğer davetliler tarafından açılışı yapılan sergi ilgi gördü.
Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı İbrahim Acar, fotoğrafların daha önce de diğer şehirlerde sergilendiğini hatırlatarak, “Tarım ve insan konulu fotoğraf yarışması ile ülkemizin doğal güzelliklerini de gözler önüne sermiş oluyoruz. Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek olan serginin Yozgat’ta açılması bizleri sevindirmiştir” dedi.