Tarkan hayranları şoka uğradı

Tarkan hayranları şoka uğradı
Megastar Tarkan, 26, 27 ve 28 Ağustos'ta Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser maratonuna iki gün daha eklemesinden sonra 30 ve 31 Ağustos tarihlerini de konser maratonuna ekledi.

Üç günlük biletlere yoğun ilgi gösterilmesinden sonra 56.50 TL'den başlayıp 550 TL'ye kadar olan bilet kategorilerine de 112 TL satışa çıkan merdiven bölümü de eklendi. Tarkan'ın yoğun istek üzerine eklediği 30 ve 31 Ağustos konseri için merdiven satışına daha başlanmadı. İki konsere de yoğun ilgi olursa, diğerleri gibi merdiven satışına başlanacağı öğrenildi.

HAYRANLARI ŞOKTA!

Konseri izlemek için günler öncesinden bilet satış noktalarının internet sitelerini takibe alan Tarkan hayranları, biletlerin hemen tükenmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Tarkan konser günlerini uzattı. Ancak biletler yine kısa sürede tükendi. Son darbede merdiven biletleri oldu. 112 TL fiyatla satışa çıkan merdiven bölümü biletleri neredeyse numaralı biletler kadar pahalıydı. Konseri izlemek isteyen binlerce kişi bu fiyata rağmen biletleri kısa sürede satın aldı.