Taşdoğan, Gaziantep’in Asayiş Kurbanı Olduğunu Söyledi

Taşdoğan, Gaziantep’in Asayiş Kurbanı Olduğunu Söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Dr. Muhittin Taşdoğan düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. MHP Gaziantep İl Başkanı Dr. Muhittin Taşdoğan, Gaziantep’in asayiş kurbanı olduğunu söyledi.
Ülkenin huzuru seçimden sonra MHP ile bulacağını ifade eden Taşdoğan, “Gaziantep’in şuanda önlenmesi gereken sorunu asayiş olaylarıdır. İlk olarak bunun çözülmesi için çaba gösterilmelidir. İntikam almak için değil. Her defasında belirttiğimiz gibi Gaziantep asayiş kurbanı olmaya devam ediyor. Her geçen gün daha da artan cinayet olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi Türkiye bir uçurumun kenarındadır. Türkiye’ye her şart altında sahip çıkacağız. Ne pahasına olursa olsun bu ülkeyi böldürmeyeceğiz” diye konuştu.
Gündem değerlendirmelerinin ardından yapılan ilçe kongreleri hakkında bilgi veren İl Başkanı Dr.Muhittin Taşdoğan, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı olan ve tekrar aday olan Aziz Yücel’i ise basına tanıttı. 18 Ocak Pazar günü yapılacak olan MHP Şehitkamil İlçe Kongresi’ne herkesi beklediklerini de söyleyen Taşdoğan, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel ve MHP Şehitkamil İlçe Başkan Yardımcısı Şevket Açıkbaş’ın tatlı bir rekabet yaşayacağını söyledi. Kongrelerde huzur ve güvenin sağlandığını ve kalan kongrelerin de aynı şekilde geçeceğini vurgulayan Başkan Taşdoğan,”Geçtiğimiz haftalarda Karkamış ve Nizip kongrelerimizi gerçekleştirdik. Şuana kadar gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizi huzur ve güven içinde tamamlamış bulunuyoruz. 18 Ocak’ta Şehitkamil ilçemizin, 25 Ocak’ta ise Şahinbey ilçemizin kongresini tamamlayacağız. Böylelikle tüm kongrelerimizi MHP’ye yakışır şekilde tamamlamış olacağız” dedi.