Taşkesenligil Resmen Görevine Başladı

Taşkesenligil Resmen Görevine Başladı

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Fuat Taşkesenligil görevine başladı. Taşkesenligil, “İnsan odaklı çalışmalarımızda hep başarılı olmanın mücadelesini vereceğim” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Fuat Taşkesenligil mesaiye başladı. Taşkesenligil, “ Beşeri ilişkilerimdeki insani yaklaşımım ve disiplinli yaşam tarzıma olan güvenim, beni ve benimle çalışacak insanlarla birlikte mutlak başarıya götüreceğine inanıyorum ”dedi. Bugüne kadar birçok görevde ve STK’larda görev yapma şansına sahip olan Taşkesenligil, 2013 yılında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nden Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürlüğü görevini sürdürürken, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Erzurum GHSİM İl Müdürlüğü’ne atanan Taşkesenligil, amacının Erzurum’da gençliğe ve spora en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu söyledi. Yüzme, Futbol, Atıcılık, Voleybol, Basketbol, Boks gibi spor dalları ile ilgilendiğini vurgulayan Taşkesenligil, tüm Erzurum halkından da ilgi ve destek beklediklerinin altını çizdi. Çiçeği burnunda il müdürü Taşkesenligil, “Erzurum 40 bin dolayında lisanslı sporcu sayısı ve faal spor yapanıyla nüfus oranlamasında Türkiye’de ilk üçte olan bir il, gençlik projelerinde en başarılı şehirlerden biriyiz. Amacımız aldığımız görev bayrağını zirveye taşımaktır” dedi.
ERZURUM SPORDA BİR DÜNYA KENTİ OLMUŞTUR
Erzurum’un yüksek irtifa kamp merkezi ve kış turizmi ile kış sporlarında önemli bir merkez olduğunun altını çizen Taşkesenligil, “Erzurum daha önce 2011 Üniversiade’ye ev sahipliğini en iyi şekilde yaparak rüştünü tüm dünyaya ispatlamıştır. Artık spor ve kamp kenti olan ilimizde daha büyük organizasyonların yapılacağı ümidimizi taşıyoruz. 2019 EYOF’a adayız ve en güçlü ülkede biziz. İnanıyorum ki, Erzurum olarak EYOF’a ev sahipliği yapacağız. Bir gün Erzurum’un kış olimpiyatlarına ev sahipliği yapacağı ümidini taşıyorum. Amacımız sporun tüm branşlarında madalya kazanan ve milli takımlarda mücadele eden sporcular yetiştirmek. Gençlik merkezlerimizde başarılı çalışmalara ve projelere imza atan Ahlaklı gençler kazandırmaktır. Bunun için tüm Erzurumların ilgisini, desteğini ve dualarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.