Taşköprü Tarım Fuarı’nda 100 Traktör Satıldı

Taşköprü Tarım Fuarı’nda 100 Traktör Satıldı

Taşköprü Belediyesi tarafından 6 yıl önce Sarımsak Festivali bünyesinde başlatılan Taşköprü Pompeiopolis Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na bu yılki katılım yetkilileri, vatandaşları ve firma sahiplerini memnun etti.
İl genelinde 12 büyük firmanın katıldığı ve traktör başta olmak üzere tarım ve hayvancılık aletlerinin sergilendiği ve satışa sunulduğu 4 günlük fuarda, firma sahiplerinden alınan bilgiye göre yaklaşık 100 traktör başta olmak üzere çok sayıda tarım ve hayvancılık aleti alıcı buldu. Fuara katılan firmaların Ankara’da düzenlenen Tarım Fuarı başta olmak üzere ülke genelinde birçok Tarım Fuarı’ndan daha fazla çeşidin Taşköprü’de bu yıl olduğunu belirterek, bunun sonucu olarak Pompeiopolis Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ndan beklenilenin çok üzerinde satış gerçekleştiğini söylediler.
Taşköprü Fuarı’nın birçok ile örnek teşkil etmesi gerektiğini ifade eden firma yetkilileri, başta Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan olmak üzere fuarda emeği geçen diğer görevlilere teşekkür ettiler.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ise, 6 yıldır düzenledikleri Pompeiopolis Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın her yıl gelişerek devam ettiğini belirterek, tarım ve hayvancılık bölgesi nedeniyle ilçelerinin böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapması ve her geçen yıl bu çıtanın yükselmesinden ilçe halkı adına memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Arslan, Pompeiopolis Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın bundan sonraki senelerde de bölgede daha etkin rol oynayacak düzeye getirme yolunda çalışmalarının süreceğini ve büyüyerek devam edeceğini belirtti.