Tavacı Recep Usta Ramazana hazır

Tavacı Recep Usta Ramazana hazır

Ramazan ayına sayılı günler kala son hazırlıklarını yapan Meşhur Tavacı Recep Usta, uygun fiyatlı ramazan menülerini ve eşsiz lezzetleri Bursalılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Kentin kalabalık ve gürültüsünden uzak, ulaşılması da oldukça kolay bir lokasyonda yer alan Meşhur Tavacı Recep Usta, zengin ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor.

Göz dolduran özgün dekorasyonu, yeşilin her tonunu barındıran ağaçlarla çevrili bahçesi, zengin ve lezzeti dilden dile yayılmış yemekleri, deneyimli kadrosu ve her türlü organizasyona ev sahipliği yapabilecek fiziki kapasitesi ile Bursa’nın en seçkin mekânları arasında yer alan Meşhur Tavacı Recep Usta; 4 VİP Salon ve eşsiz bahçesiyle ramazanda konuklarını ağırlamayı bekliyor.

FİYATI UYGUN RAMAZAN MENÜLERİ

Oldukça yoğun bir kış dönemini geride bıraktıklarını söyleyen Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karaalp, yaz dönemi için de hazır olduklarını belirtti. Yaklaşan ramazan ayı için son hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Karaalp, “Bahçemiz ve kapalı alanımızla aynı anda 2 bin kişiye hizmet verebiliyoruz. Düğünlerden kurumsal iş toplantılarına, grup yemeklerinden özel buluşmalara kadar her organizasyona uygun fiziki alanlarımız mevcut. Kış döneminin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Şimdi önümüzde ramazan ayı ve yaz mevsimi var. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Ramazan ayında ve yaz mevsiminde de Bursalı hemşerilerimize keyifli ve huzurlu bir ortamın yanı sıra lezzetli yemeklerin yer aldığı uygun fiyatlardan oluşan menülerimizle hizmetimizi sunacağız” dedi.

“EN GÜZEL HİZMET İÇİN HAZIRIZ”

Tavacı Recep Usta Genel Müdürü Atilla Murat İçin de şunları söyledi: “Meşhur Tavacı Recep Usta’nın doyulmaz lezzetlerini keşfetmek, mutlu günlerinizi modern olanak ve kusursuz hizmetle ölümsüz kılmak, iş toplantılarınızı sakin ve verimli bir ortamda yapabilmek isteyenlerin adresi olan işletmemiz ramazan ayında ve yaz döneminde Bursalılara en güzel hizmeti vermek için hazır.”