Tavşanlı Kaldırımlarına ’bayan Eli’ Değdi

Tavşanlı Kaldırımlarına ’bayan Eli’ Değdi

Tavşanlı Belediyesi’nin Emet Caddesi üzerinde başlattığı kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları devam ediyor. Belediye bu çalışmalarda bayanları da istihdam ederek dikkat çekti.
Tavşanlı Belediyesi’nin alt yapı çalışmalarını tamamladığı çarşı merkezinde kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde incelemek isteyen haber ekibimizin dikkatini kaldırım işlerinde çalışan Tavşanlılı bayanlar çekti. Birçok erkeğin yapmadığı veya ağır işçilik saydığı işleri becerilerini ortaya koyarak titizlikle yapabilen bayanlar vatandaşında taktirini topluyor.
Çevrede işyeri bulunan esnaflar, “Helal olsun. Bir çok erkeğin yapmaktan çekindiği, ağır gördüğü işleri kadınlar titizlikle yapıyor. Başkanı tebrik ediyoruz. Bu bayanlara iş vermiş onlarda hakkıyla işlerini yapıyor. Bizim kaldırımlarımız daha güzel olacak çünkü buralara bir bayan eli değdi “ diye konuştu.
Kaldırım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Güler ise Ada Caddesi, İstiklal Caddesi, Emet Caddesi, Hacı Arifoğlu Sokak ve Adliye Sokakta çalışmaların sürdüğünü hatırlattı. Başkan Güler, “Planlayarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor. Çarşı merkezinin neredeyse her tarafı kazıldı alt yapı çalışmaları tamamlandı şimdi ise sıra bu kazılan yerlerin tamiratında. Ekiplerimiz çarşı merkezinin aşağı tarafı olarak tabir edilen Emet Caddesi ve Ada Caddesinden başlayarak çalışmalarını sürdürüyor. En kısa zamanda bu çalışmaların sonuna gelmiş olacağız “ dedi.(İÖ-EFE)