Tavşanlı’da Vakfın Muhtar Üyeleri Seçildi

Tavşanlı’da Vakfın Muhtar Üyeleri Seçildi

Tavşanlı’da devlet eliyle yardım faaliyetlerinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda üye seçimi gerçekleştirildi. 56 muhtarın oy kullandığı seçimde Çırçırçeşme Mahalle Muhtarı Yusuf Yavuz ile Şahmelek Köyü Muhtarı Hüseyin Daşdemir vakfın yeni mütevelli heyeti üyesi oldu.
Tavşanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın mütevelli heyeti mahalle ve köy muhtarlarından oluşan 2 kişilik yeni üyelerinin seçimini gerçekleştirdi. Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seçimde 56 muhtar oy kullanarak vakfın yeni üyelerini belirledi.
Mahalle muhtarlarından Çırçırçeşme Muhtarı Yusuf Yavuz ve Şahmelek Köyü Muhtarı Hüseyin Daşdemir, 2015 yılından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görev yapacak. Seçimli toplantı sonrasında teşekkür konuşması yapan muhtarlar Tavşanlı halkı için çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek, şunları ifade etti:
“Görev süremiz boyunca bize vermiş olduğunuz yetkiyle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz mahalle ve köy muhtarları olarak halkın içinde çalışıyoruz. Hizmet etmek demek aynı zamanda; vatandaşların cenazesine, düğününe, acı ve mutlu günlerine ortak olmak demektir. Vermiş olduğunuz bu görev nedeniyle daha çok halkla haşır neşir olarak ihtiyaçlarını giderme noktasında arkadaşlarımızdan almış olduğumuz bayrağı, daha yükseğe taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Biz at ölür nalı kalır, insan ölür eseri kalır atasözünü benimseyerek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını kılsın” dedi.(İÖ-EFE)