Tcdd Yht Şehir Geçişi Kapalı Kesit Üzeri Rekreasyon Projesi

Tcdd Yht Şehir Geçişi Kapalı Kesit Üzeri Rekreasyon Projesi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Ulaştırma Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü tarafından planlanan kapalı kesit üzeri rekreasyon alanı projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Koca, kendilerine ulaşan talepler doğrultusunda konu ile ilgili tekrar bir açıklama yaparak güncel bilgileri paylaşmak istediklerini belirtti.
“Kapalı kesit üzerinin TCDD’ye ait olduğunu, yan yollarının Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunduğunu ve temizlik yükümlülüğünün ise Tepebaşı Belediyesi görev alanında olduğunu daha önce belirtmiştik” diyen Koca, açıklamasında, “TCDD mülkiyetinde olan kapalı kesit üzeri rekreasyon alanı proje çalışmaları ve ihale dosyası tamamlanmıştır. Kısa süre içerisinde ihale ilanına çıkılmasını ve ilandan sonraki yasal süre sonu olan ekim ayı içerisinde ihalenin gerçekleşmesini beklemekteyiz. Hemşehrilerimizin ve basınımızın hassasiyetleri doğrultusunda konuyu yakından takip etmekteyiz. Şehrimizin iki yakasını bir araya getirecek, trafik probleminde ciddi rahatlama sağlayacak ve yeni bir yaşam alanı kazandıracak projenin hemşerilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.