Tecavüz ettikten sonra pişirik yiyecekti

Tecavüz ettikten sonra pişirik yiyecekti
Korkunç olayda polisin 2 kadının gözü önünde bir diğerine tecavüz ettikten sonra kadınları kızartarak yemeyi planladığı ortaya çıkmıştı.

New York polisi Gilberto Valle geçen yıl mart ayında suçlu bulunarak hapse atılmıştı. Ancak son gelişmeyle polisin delil yetersizliğindne serbest kaldığı açıklandı.

Savı Paul Grdephe geçerli kararı bozarak Gilberto Valle'nin serbets kalmasına hükmetti. Savcı kararında polisin sçz konusu yamyam eylemleri sadece internet üzerinden sohbet odalarında gerçekleştirdiğini ve bunun gerçek hayatta karısını ve başka bir kadını öldürüp yiyeceğine dair geçerli bir kanıt olmadığını belirtti.

Amerika'da "yamyam polis" olarak adlandırılan Gilberto Valle salı günü serbest kaldı. Ancak Valle'nin kadınların kişisel bilgilerine ulaşmak için güvenlik bilgilerine uyguzsuz şekilde erişim sağlama suçlaması halen devam ediyor.

Valle bir kadını kaçırması için 5 bin dolara bir adamla anlaştığı iddiasıyla hapse girmişti. Diğer bir kanıta göre polis bir insanı mümkün olduğunca en sıkı bağlayabilecek araçların ve en etkili şekilde bayıltabilecek ilaçların aramasını internet arama motorundan yapmıştı. Ayrıca Valle en çok "insan eti" ve" fuhuş" kelimelerini aratmıştı.

Duruşmada polis memuru Gilberto Valle'nin eşi da kocası aleyhine tanıklık etti. Kathlenn Mangan eşinin bilgisayarında planlarını içeren birçok mail olduğunu söyledi.O korkunç ayrıntıya göre maillerde 2 kadına diğerinin gözü önünde nasıl tecavüz edilebileceğini göstermek ve bir kadının kızartılarak nasıl yenebileceğine dair bilgiler vardı.Valle serbest kaldıktan sonra yaptığı açıklamada düşünceleri için özür dileyerek “çocukca şeylerdi” dedi.