Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

Tecavüz mağduru liseli kıza büyük şok!

Mardin'de M.B.'ye tecavüz ettiği öne sürülen ve 12 yıla kadar hapsi istenen özel harekat polisi B.K. hakkında beraat verildi. Genç kadın, "Kararı duyduğum anda pes ettim. Kime sığınacağım artık" dedi

Yayınlanma:
Tecavüz mağduru liseli kıza büyük şok!

Mardin’de görev yapan özel harekât polisi B.K., sosyal medya üzerinden tanıştığı kasiyerlik yapan açıköğretim lisesi öğrencisi M.B. ile 9 Mayıs günü bir kafede buluştu. Buluşma sonrası, B.K., alkol almaya teşvik ettiği genç kıza iddiaya göre tecavüz etti. Olayın ardından koşarak evden çıkan M.B., B.K.’nın konuşma isteği üzerine, alkol ve yaşadığı olayın etkisi ile tekrar eve geldi. Ancak B.K., evde tekrar genç kıza saldırıp, ikinci kez tecavüz etti. B.K.’nın elinden kurtulan genç kız, polise haber verdi. Mağdur M.B., sanık polisin tutuklanmaması ve görevine devam etmesi nedeniyle şehri terk etti.

Mağdur M.B.duruşma için geldiği Mardin’de B.K.’nın arkadaşları tarafından, şikayetine devam etmesi halinde yaşanılanları ailesine söylemekle tehdit etti. Bunun üzerine genç kız psikoloğuna, ‘Dayanacak gücüm kalmadı, canıma kıyacağım’ diye mesaj attı. Mesaj üzerine polis ve ambulans ekipleri eve yönlendirildi. Eve giren polis ekipleri, M.B.’yi baygın halde buldu. Midesi yıkanan genç kız sabah psikolog eşliğinde mahkeme salonuna getirildi. Mardin 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyetine sunulan deliller ve Adli Tıp raporuna rağmen, 12 yıl hapis cezası istenen sanık B.K. hakkında beraat verildi. Kararın ardından M.B. gözyaşlarını tutamadı ve sinir krizi geçirdi.

M.B.’nin avukatı Mehmet Beşir Abak, “Tüm deliller görmezden gelindi. Mağdur aylarca tehdit edildi. Sanığın nişanlısı mahkeme salonuna silahla geldi. Mahkemede bile baskı ve tehdit yaratmaya çalıştılar” derken, “Bu davanın peşini bırakmayacağız. Gerekçeli karar açıklandıktan sonra istinaf mahkemesine başvuracağız” ifadelerini kullandı. Mağdur M.B. ise karara hâlâ inanamadığını söylerken şunları ifade etti: Ben yaşadığım yeri terk ettim, eğitimimi bıraktım. Hayatım alt üst oldu ama o elini kolunu sallayarak geziyordu. Bugün mahkeme benim hayatımı zindana atıp onu özgür bıraktı. Ben kime sığınacağım, nasıl hayata tutunacağım bilmiyorum.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler