Ted Tokat Koleji İçin Protokol İmzalandi

Ted Tokat Koleji İçin Protokol İmzalandi

TED Tokat Koleji’nin açılışı için Türk Eğitim Derneği(TED) Genel Başkanı S. Selçuk Pehlivanoğlu ile Durmaz Teknoloji Eğitim ve Sağlık Limited Şirketi Yöneticisi Dr. Bilal Durmaz arasında protokol imzalandı.
Tokat’ta 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında hizmete girmesi planlanan TED Tokat Koleji, 32 bin metrekare alanda hizmet verecek. TED Tokat Koleji’nin Tokat’a gelmesi aşamasında yoğun destek gösteren Vali Cevdet Can’a teşekkür eden Dr. Bilal Durmaz, TED Tokat Koleji İlkokulu ve Ortaokulu, 2015-2016 eğitim öğretim yılında, lise kademesinin ise Eylül 2018 tarihinde faaliyete geçeceğini söyledi. 32 bin metrekare alana sahip olan eğitim kampüsünde eğitim binası, spor kompleksi ve konferans salonları bulunacağını ifade eden Durmaz, yaklaşık 16 bin metrekare kapalı alana sahip olacak okulun, 2015-2016 eğitim öğretim yılı içerisinde hizmete gireceğini kaydetti.
Yapılan konuşmanın ardından Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı S. Selçuk Pehlivanoğlu ile Durmaz Teknoloji Eğitim ve Sağlık Limited Şirketi Yöneticisi Dr. Bilal Durmaz arasında protokol imzalandı.