TEGV Bursa'da yeni döneme başlıyor

TEGV Bursa'da yeni döneme başlıyor
Bursa Öğrenim Birimi Sorumlusu Selma Göksel Şahin, 20. yaşını kutlamaya hazırlanan, TEGV’nin Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyledi. Şahin, TEGV’nin ilkokul çağındaki çocukların güzel bir çocukluk geçirmeleri ve geleceğe donanımlı hazırlanmaları için, yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek çağdaş eğitim olanakları sunduğunu belirterek, “TEGV Bursa Öğrenim Birimi olarak, 2014-2015 Etkinlik yılına 14 Ekim’de başlayacağız. TEGV’nin Türkiye geneline yayılmış 80 etkinlik noktası var. Buralarda bütün çocuklarımızı kucaklıyoruz ve güler yüzlü, sıcak, donanımlı, aktif öğrenme ortamları sunuyoruz. Kurulduğumuz günden bu güne kadar geçen 20 yılda 2 milyona yakın çocuğumuza ulaştık” diye konuştu.



BURSA ÖĞRENİM BİRİMİNDE HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bursa öğrenim birimi olarak yeni dönem için bütün hazırlıklarını tamamladıklarını da söyleyen Selma Göksel Şahin, TEGV’nin eğitim programlarının, her biri alanında uzman danışmanlar tarafından geliştirildiğini söyledi. Eğitim programlarını çocukların eğitim ve gelişim ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılayacak şekilde hazırlandığını, aktif öğrenmeye dayalı, zengin eğitim malzemeleriyle desteklenen programlar ile çocukların eğlenerek öğrendiklerini belirten Şahin, “TEGV’nin spordan sanata birçok farklı alanı kapsayan eğitim içerikleri, çocukların yaratıcılık, eleştirel düşünme, iletişim gibi temel beceri ve değerlerini destekler niteliktedir” dedi.

Öte yandan, tüm ilkokul çağındaki çocukların ücretsiz olarak eğitimlere katılabildiği TEGV etkinlik noktalarında kayıtların 1 Eylül 2014 tarihinden bu yana devam ettiği bildirildi.