Tek yol kazanmak

Tek yol kazanmak

Antrenman öncesi gazetecilerle sohbet eden Mustafa Er, “Bazı alışkanlıkları gidermek çok zor. İstatistiklere bakınca oyuncularımızın iyi işler yaptıkları görülüyor. Fakat ciddi bir özgüven kaybı yaşanıyor. Bunu kazandırmak bizlerin işi. Önce biz ayakta duracağız ki onlardan da durmalarını isteyeceğiz. Oyuncularımızın morallerini en üst noktada tutmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

KUTSAL ANLAM TAŞIYOR
Mustafa Er‘in ekibinde yer alan antrenörler de gazetecilerle yaptığı ayaküstü sohbette aynı yönde konuştu. Kaleci antrenörü Koray Tanrıverdi, “Bizim başka memleketimiz yok. Bursa’yı ve Bursaspor’u içimizde hissediyoruz. Taraftarlarımız büyük üzüntü yaşadı. Biz de onlar kadar kahrolduk. Biz bu işin üstesinden geleceğiz. Çok zor bir görev ama bizler için kutsal bir anlam taşıyor. Ne şart olursa olsun biz takımımızı layık olduğu yerde tutacağız. Teknik ekip her zaman ayakta duracağız. Oyuncularımızın maç kazanmaları için ne biliyorsak yapacağız. Bunun bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

“SİZLERE GÜVENİYORUM”
Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er dünkü çalışma öncesi oyuncularıyla saha içinde kısa bir toplantı yaptı. Toplantıya A Takım’da görev yapan personelin de katılmasını isteyen genç teknik adam konuşmasında motivasyonu artırıcı ifadeler kullandı. Futbolcularına seslenen Mustafa Er, “Göztepe maçında ‘kötü bir oyun oynadınız’ diyemem. Ancak bu performansımızın üstüne koymalıyız. Bunun farkında olmanızı istiyorum. Ben sizin gayretinizden memnunum. Ayrıca sizlere de güveniyorum. Önümüzde çok önemli 5 maç var ne olursa olsun bunların hepsini kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu anlamda da iyi çalışmamız ve tüm karşılaşmalara ayrı ayrı konsantre olmalıyız” dedi.