Tekira Avm’de Çekiliş Heyecanı

Tekira Avm’de Çekiliş Heyecanı

Tekira Alışveriş Merkezi 6. yılını ziyaretçilerine son model Mercedes araç hediyesiyle taçlandırdı. Tekira AVM’de düzenlenen otomobil çekilişine katılan ünlü şarkıcı Berkay ise, Tekirdağ’da sevenleri ile buluştu.
Pop müziğin sevilen ismi Berkay, Tekira Alışveriş Merkezinin 6. yılı kutlamalarına katıldı. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlik, Berkay’ın şarkıları ile başladı. Sevilen şarkılarını hayranları için seslendiren Berkay, kendisini izlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşattı.
Tekira Alışveriş Merkezi’nde mini konser yanı sıra AVM’de Q kart sahiplerinin 100 TL’lik alışverişte hak kazandıkları Mercedes araç kampanyasının çekilişi de gerçekleştirildi. Belirlenen tarihlerde Tekira AVM’den alışveriş yaparak otomobil kazanan talihli, Noter ve Milli Piyango idarecilerinin kontrolünde Berkay, Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Banu Ayar, Tekirdağ 4. Noteri ve seyirciler arasından bir gönüllünün katılımı ile belli oldu. Çekilen rakamlara göre Mercedes C-180’in talihlisi Cemal Kazak olurken yedek tahlili ise Duygu Koç oldu. Çekiliş sonrası ünlü şarkıcı Berkay hayranları ile fotoğraf çektirerek imza verdi.
İmza töreninin ardından Tekira AVM’nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan pasta kesilerek katılımcılara dağıtıldı.