Tekirdağlı Güreşçiler Macaristan’a Gidecek

Tekirdağlı Güreşçiler Macaristan’a Gidecek

Macaristan Sarospatak Finans ve Ekonomi Komitesi Başkanı SarospatakFidesz grubu ve Sarospatak Güreş Kulübü Başkanı ImreHajdu ve eşi, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı ziyaret ederek Tekirdağlı güreşçilerin Macaristan’da düzenlenecek güreş turnuvasına katılmasını istediklerini belirtti.
Süleymanpaşa Belediyesi Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette ImreHajdu Tekirdağ ile olan ikili ilişkilerin geçmişinden bahsederken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a da yeni görevinde başarılar diledi.
Türkiye’ye geliş sebebi ile ilgili bilgiler veren Hajdu, aralık ayında Macaristan’da gerçekleştirilecek güreş turnuvasında grekoromen dalında Süleymanpaşa’dan çocukların da yer almasını böylece ikili ilişkilerin daha da sağlamlaştırmayı hedeflediklerini belirtti.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat teklifi kabul ederek güreşçilerin yurdışında da Tekirdağ’ı temsil etmesinden gurur duyacağını belirterek, “Uzun yıllardır ilişkilerimizin üst düzeyde olduğu Macaristan’dan böyle bir teklif gelmesi bizi oldukça memnun etti. Çocuklarımız Sarospatak şehrinde ülkemizi başarıyla temsil edeceklerdir. ImreHajdu’ya öncelikle buraya kadar gelip bizlere bu teklifi sunduğu için teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.
Ziyaret karşılıklı hediyelerin sunulması ile sona erdi.