Tekirdağlı Sporcular 5 Dalda Yarı Finale Kaldı

Tekirdağlı Sporcular 5 Dalda Yarı Finale Kaldı

Gençlik ve Spor Tekirdağ İl Müdürülüğü, Tekirdağ İl Karması Sporcuları Türkiye genelinde düzenlenen müsabakalarda gruplardan çıkarak 5 dalda yarı finale kaldı.
Anadolu Yıldızlar Ligi’nde mücadele eden Tekirdağ İl Karması sporcuları basketbol, voleybol, yüzme, tekvando alanlarında gruplardan başarılı sonuçlarla çıktı. Basketbolda 24, voleybolda 24, yüzmede 24, judoda 18 ve tekvandoda 20 sporcu ile mücadele eden Tekirdağ İl Karmasının 5 alanda yarı finale kalmasının büyük bir başarı olduğunu belirten Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, alınan başarıların altyapıya verilen önemini gösterdiğini ifade etti.
Sporculara ve antrenörlere başarılar dileyen Kasap, "Sporcularımız 5 dalda başarı elde etti. Sporda ilimizi en iyi derecede temsil ettiğimizi düşünüyorum. Altyapıya verdiğimiz önemin meyvelerini topluyoruz. 5 dalda yarı finaldeyiz. Sporcularımız zorlu grup mücadelelerinden başarılı şekilde çıkarak madalya için yarışıyor. Türkiye’nin çeşitli illerinde gerçekleştirilecek yarı final ve final müsabakalarında başarımızı devam ettireceğimize inanıyorum. Bu başarı diğer alanlardaki sporcularımıza da örnek olacaktır. Sporcularımıza ve antrenörlerimize madalya yolunda başarılar diliyorum" dedi.