Tema’dan Öğrencilere Yeşil Yaprak

Tema’dan Öğrencilere Yeşil Yaprak

Bucak Cumhuriyet İlkokulu 3. sınıf D şubesi öğrencileri Tema Gönüllüsü olup sınıflarına Yeşil Yaprak alma hakkını kazandılar.
Tema Vakfı Bucak Temsilciliği’nin düzenlediği üyelik kartı ve rozet töreni Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Tema Vakfı Bucak Temsilcisi Süleyman Hoda, Okul Müdürü Süleyman Sağar, Gençlik Spor Müdürü Hüseyin Karagöz, Okul Aile Birliği Üyesi Mehmet Topay, öğretmenler ve öğrenciler katılımıyla gerçekleştirildi.
Farklı okul ve sınıfların daha önceleri kazandığı Tema Gönüllüsü unvanına bu defa Cumhuriyet İlkokulu 3. sınıf D şubesi öğrencileri sahip oldu. Öğrenciler Tema Gönüllüsü olup Yeşil Yaprakları’nı da sınıf kapılarına astı. Okul Müdürü Süleyman Sağar “Öğrencilerimizi Tema Gönüllüsü olduklarından dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz her alanda başarılarını sürdürüyor” dedi.
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ise uygulamanın örnek olacak nitelikte olduğunu belirterek şöyle konuştu:
“3-D sınıfının bu güzel çalışması ve gönüllülüğünün tüm sınıflara örnek olmasını temenni ederim. Diğer sınıfları da Tema gönüllüsü olmaya davet ediyorum. Ayrıca katkı veren Tema Vakfı Bucak Temsilcisi Süleyman Hoda’ya, Cumhuriyet İlk Okulu Müdürü Süleyman Sağar’a sınıf öğretmeni Recep Oktay’a, ve Tema Gönüllüsü olan tüm sınıfa ve öğretmenlere teşekkür ederim.”dedi.
Tema Vakfı Bucak Temsilcisi Süleyman Hoda da okullarda öğrencilere TEMA vakfını anlattıklarını ve öğrencilerde çevre ve doğa bilinci oluşturmaya çalıştıklarını kaydetti.