Tenis Aile Birliği'nden İlhan Satık'a anlamlı ziyaret

Tenis Aile Birliği'nden İlhan Satık'a anlamlı ziyaret

Türkiye Tenis Federasyonu yönetimi, kurulları ve aileler arasındaki iletişimi, iş birliğini arttırmak, ortak projeler üretmek ve yürütmek, sporcuların sosyal, bilişsel, tenise özgü gelişimlerini destekleyici etkinlik ve eğitim düzenlemek amacıyla Türkiye Tenis Federasyonu tarafından kurulan “Tenis Aile Birliği” yöneticileri Bursa Büyükşehir Belediyespor’a teşekkür ve tanışma ziyareti gerçekleştirdi. Tenis Aile Birliği Yöneticisi Füsun Yargovan, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin spora yaptığı katkıların önemine dikkat çekti. Yargovan, “Her geçen gün yenisi eklenen Bursa Büyükşehir Belediyespor tesislerinin özellikle de 17 tenis kortu bulunan Mihraplı Parkı bizler için çok önemli bir proje. Bu sayede Bursa’da daha fazla insan tenis sporu ile tanışmış olacak. Bizler Büyükşehir Belediyespor’un ev sahipliğinde daha fazla turnuva ve çeşitli organizasyonlar yapmak istiyoruz. Bu sayede Bursa tenis sporu ile de tanınacak ve ekonomisini de güçlendirecek” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da kulüp olarak futbol dışındaki tüm spor branşlarına önemli yatırımlar yaptıklarını ve amaçlarının Bursa’nın spor kenti kimliği de kazanması olduğunu vurguladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de spor yatırımlarına büyük önem verdiğinin altınızı çizen Satık, “Yeni neslin idealist, disiplinli ve başarılı bireylerden oluşması için spor olmazsa olmazlardan biri. Bu doğrultuda tesisleşmenin önemi de artıyor. Çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda spor yapabilmesi için kentin her köşesine branşlara özel tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Tenis de üzerinde hassasiyetle durduğumuz branşlardan biri. Bu branşta da ulusal ve uluslararası alanda Bursa’nın adını öne çıkarmak istiyoruz” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından, Tenis Aile Birliği Yöneticisi Füsun Yargovan ve Tenis Aile Birliği Yöneticisi Abdurrahman Özdemir, Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık’a teşekkür plaketi verdi.