TEOG ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

TEOG ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Temel Eğitime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye şampiyonu olan öğrencilere başarı belgesi verdi.
TEOG’da Türkiye şampiyonu olan 18 öğrenciye, düzenlenen tören ile başarı belgesi ve hediye verildi. AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş’in organizesinde gerçekleşen programa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındağ, öğrenciler ve velileri katıldı.
Programın açılışında konuşan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındağ, Adıyaman Valiliği tarafından başlatılan ‘Erdemli ve Başarılı Birey Projesi’ kapsamında eğitimde önemli hamleler yapıldığını belirterek, bu başarıyı ikinci dönemde ikiye katlamayı hedeflediklerini söyledi.
Milletvekili Murtaza Yetiş ise konuşmasında, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Bizim öncelikle kendi insanımıza, geleceğimize değer vermemiz gerekiyor. Adıyaman kendi içinde çeşitliliğine rağmen Adıyamanlılık, bir ve beraber şehri inşa etmek bilinci son derece gelişmiştir. Adıyaman’da insanları akrabalık ve komşuluk ilişkileri devam etmektedir. Hepimiz geleceğimizi inşa etmek durumundayız. Kendimizi geleceğe hazırlamak, yeni Türkiye’yi birlikte inşa etmek için çalışıyoruz.
Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz, okul idarecilerinin taşıdığı bu onurlu anı inşallah geleceğe taşımak gayesindeyiz. Elbette eksiklerimiz var ama bu eksikliklerinde giderilmesi noktasında çalışacağız. Bu sorunları beraber yok edeceğiz. Bu gün mutlu bir anı beraber yaşadık. Zaman zaman sorunlarımızı, projelerimizi de konuşacağımız ortamlarda da bulunacağız. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çocuklarımız bizleri gururlandırdı” dedi.