Terme’de Kura Heyecanı

Terme’de Kura Heyecanı

İŞKUR tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Terme Belediyesi bünyesinde çalıştırılacak olan işçilerin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.
Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Terme Belediyesi hizmetlerinde çalışacak 20 kişi için başvuru yapan 101 kişi arasından kura çekildi. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Noteri, Samsun İŞKUR temsilcisi ve başvuru yapan kişilerin huzurunda yapılan çekilişle 20 asıl ve 10 yedek işçi belirlendi. Terme Belediyesi toplantı salonunda yapılan kura çekimlerinin ilk çekilişi Terme Belediye Başkanı Şenol Kul tarafından yapıldı.
Kurada ismi çıkanlara yeni işlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “TYÇP kapsamında İŞKUR ile Terme Belediyesi arasında imzalanan sözleşme gereği 10 Ekim tarihi itibarı ile başlayacak ve 8.5 ay boyunca Terme Belediyesi’nde görev yapacak personel belediye sınırları içinde bulunan rekreasyon alanı, parklar, kavşaklar, refüjlere çiçek dikimi, temizlik, ağaçlandırma ve peyzaj düzenleme işlerinde çalıştırılacak. Kurada ismi çıkan arkadaşlarımıza gerekli bilgileri aktardıktan ve iş dağılımı yaptıktan sonra el ele verip güzel ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Arkadaşlarımızın ilçemize faydalı olacaklarını ümit eder, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. TYÇP ile ilçe halkına daha iyi çevre sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.