Test sürüş günleri Plaza Çavdarlı'da gerçekleşti

Test sürüş günleri Plaza Çavdarlı'da gerçekleşti

Toyota Plaza Çavdarlı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıfat Çavdarlı, C-HR etkinliğine katılımdan son derece memnun olduklarını dile getirerek “Yeni modelimiz Toyota C-HR Avrupa’nın bazı ülkeleriyle birlikte aynı anda plazamızda da 15 Kasım tarihi itibari ile satışa çıkmıştır. Toyota’nın yeni ve üstün özelliklere sahip modeli Toyota C-HR’ın Türkiye’de üretilip, tüm Avrupa ülkeleriyle birlikte dünyaya ihraç edilecek olmasıyla mutluluk ve gurur yaşıyoruz. Yeni modelimizi Toyota sever dostlarımız diledikleri zaman plazamıza gelerek test edip, satış ekibimizden gerekli tüm bilgileri edinebilirler.” dedi.
Bursa otomobil tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği ve yakından incelediği Toyota C-HR, yapılan test sürüşleriyle de büyük beğeni toplayarak kullananlardan tam not aldı.


Her görüşte AŞK “Toyota C-HR” 
Toyota C-HR hatchback otomobillerin dinamizmiyle SUV sınıfına özgü güçlü duruşu buluşturuyor. Toyota ‘Sensual Tech’ adını verdiği yeni iç mekan tasarım konseptiyle teknoloji, fonksiyonellik ve görsel şöleni Toyota C-HR’da bir araya getiriyor. Sürücü ve yolcuları modern, çekici ve son derece ferah bir kabin karşılıyor. Toyota C-HR’da son derece zengin bir ekipman seviyesi de sunuluyor.
Toyota C-HR, bir önceliği de sürüş keyfi ile yakıt ekonomisini buluşturan yüksek verimlilik seviyesine sahip motorlara veriyor. 1,2 litrelik turbo benzinli motor116 HP güç ve 185 Nm tork üretiyor. 100 km’de ortalama 5,9 litre yakıt tüketen motor 134gr/km CO2 salınım değeriyle çevreci ve tutumlu bir yapı vaat ediyor.