TEXWORLD Paris Fuarı’nda We Teks Rüzgarı

TEXWORLD Paris Fuarı’nda We Teks Rüzgarı

10-13 Şubat tarihleri arasında Paris’te dünyanın dört bir tarafından tekstilcilerin katılımıyla gerçekleşen, yeni trend ve modaya yön veren ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu TEXWORLD Paris fuarına katılan WE TEKS, AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği yenilikçi ve katma değerli ürünleriyle, dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerin beğenisini topladı.

100’ü aşkın ülkeden profesyonel ziyaretçilerin katıldığı fuarın kendileri açısından son derece verimli geçtiğini kaydeden WE TEKS Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Işık, fuar süresince küresel müşteri talepleri doğrultusunda geliştirdikleri inovatif ve tasarım odaklı ürünlerle ülkemizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olduklarını söyledi.

Marka Geliştirme Odaklı Çalışmalara Devam Edeceğiz

TEXWORLD Fuarı süresince, başta yeni markalarımız Thoqart ve Lanjeron koleksiyonları olmak üzere; özellikle bayan ve erkek aksesuarlarında baskılı ve düz boyalı ürün gruplarından eşarp, şal, fular, bandana, mendil, saç aksesuarları ve el üretimi grubu olmak üzere farklı konseptlerde ziyaretçilerin beğenisine sunduklarını kaydeden İbrahim Işık, dünya standartlarında geliştirdikleri ürünlerin, ziyaretçiler tarafından da yoğun ilgi görmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yoğun ilgi gören fuarda T.C. Paris Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa ve İTO Başkanı Şekib Avdagiç’in de ziyarette bulunduğu WE TEKS standında, şirketin tasarım stüdyosunun hayata geçirdiği en özel koleksiyonlar yer alırken, zengin ve çeşitli desenler ile kullanılan kaliteli kumaşlar, ilgi odağı oldu.

Yeni İş Bağlantıları Geliştirildi

Fuarda, kendilerine ayrılan stantta dünyanın farklı ülkelerinden gelen misafirlerini ağırladıklarını aktaran İbrahim Işık, fuar süresince yeni iş bağlantıları geliştirme fırsatı yakaladıklarına vurgu yaparak, ihracatın geliştirilmesine yönelik, ülkemize ve sektöre değer katacak etkinliklere katılım sağlamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.