TFF KADIN LİGİ 3. LİG 8. GRUPTA

TFF KADIN LİGİ 3. LİG 8. GRUPTA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadın Ligi 3. lig 8. grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol takımı, evinde konuk ettiği Bayazıtspor’u 8-1 yenerek 1 maç eksiği ile ikinci sıraya yerleşti
Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol Takımı, İŞGEM sahasında Bayazıtspor Kadın Futbol Takımı ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Takımı, ilk yarıyı 3-1 önde kapadı. Maçın ikinci yarısında da aynı kadroyla sahaya çıkan Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol Takımı, adeta gol olup rakip kalesine yağdı. İkinci yarı boyunca konuk takımın orta alanı bile geçmesine izin vermeyen Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol Takımı, Aycan’ın 3, Gülcan’ın 3, Şükriye’nin 1 ve Ayşe’nin 1 golüyle maçı 8-1 kazandı.
Türkiye Futbol Federasyonu Kadın Ligi 3. lig ve 8. grupta yer alan Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol takımı aldığı bu sonuçla puanını 21’e çıkararak lider Ağrı Birlik ile arasındaki puan farkını 4 puana indirerek, bir maçları eksik olmasına rağmen ikinci sıraya yerleşti.