Thy Golf Tutkunlarını Uçuracak

Thy Golf Tutkunlarını Uçuracak

Turkish Airlines World Golf Cup, İstanbul’da golf tutkunlarını ağırlıyor.
Dünyanın 50 farklı şehrinde, amatör golf oyuncularını bir araya getiren Turkish Airlines World Golf Cup, 11 Ekim Cumartesi günü Kemer Golf Resort’ta Türkiye’deki golf tutkunlarıyla buluşuyor. Türk Hava Yolları’nın (THY) kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen golf turnuvası Turkish Airlines World Golf Cup, bu yıl ki serinin 49. ayağını, İstanbul Kemer Golf Resort’ta gerçekleştiriyor. Turnuva kapsamında, 2 farklı kategoride 108 amatör golf oyuncusu bireysel olarak yarışacak ve her bir kategorinin birincisi, 10-11 Kasım tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan büyük finale katılma şansını yakalayacak.
Türk Hava Yolları’nın uçtuğu 50 farklı noktada gerçekleştirilen her bir şehirde, turnuvaya katılan oyuncular arasında yapılan çekilişle iki kişiye, çift kişilik THY business class uçuşu ve Belek’te beş yıldızlı Maxx Royal Otel’de yedi gecelik her şey dahil konaklama hediye edilecek. Aynı ödül, seri boyunca ‘Hole in one’ yapan bir oyuncuya da verilecek.
“2 YILDA BAŞARIYA ULAŞTI”
Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, bu önemli etkinliğin ikinci yılında İstanbul’daki golf severlerle buluştuğu için mutlu olduğunu ifade ederek, “Turnuva iki yıl içerisinde büyük bir başarıya ulaştı. Geçen yıl 12 destinasyonla başlattığımız turnuvayı, bu yıl Türk Hava Yolları’nın uçtuğu 50 noktaya yaydık. Bundan sonraki senelerde hedefimiz, daha fazla noktada daha fazla amatör golfçüye ulaşmak” dedi.
Bu yıl ikincisi düzenlenen Turkish Airlines World Golf Cup, ilk kez 2013’te, dünyanın 12 farklı noktasında düzenlendi. Geçen yıl, Antalya’daki büyük finalde Çin’den Han Liang birinci olmuş ve Turkish Airlines Open kapsamında düzenlenen Pro-Am turnuvasında golf sporunun yıldızı Tiger Woods ile Pro-Am oynamıştı. Turnuva bu yıl, 35 farklı ülkede toplam 50 destinasyonda gerçekleştirilecek. Turnuvaya toplamda 4 bin kişinin katılması bekleniyor.