THY MACARİSTAN’DA ÖDÜLLERE ABONE OLDU

THY MACARİSTAN’DA ÖDÜLLERE ABONE OLDU

Macaristan’da her sene gerçekleştirilen "Macaristan Havacılık Ödülleri’nde, bu yıl Türk Hava Yolları’na da (THY) ödül verildi.
Macaristan’da havacılık sektörünün Oscar’ı olarak da adlandırılan organizasyona bu yıl havacılık, turizm ve siyaset dünyasından tanınmış ve seçkin 500 konuk katıldı. Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki Ferenc Liszt Havalimanı Terminal 1 Balo Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde THY, yılın en iyi ’’Pazarlama Ödülü’ne layık görüldü.
Budapeşte Havalimanı Genel Müdürü Jost Lammers ve şirketin ticari müdürü Kam Jandu’nun elinden ödülü alan THY Macaristan Genel Müdürü Levent Arısoy, ödülü dünyanın önde gelen havayolları yöneticilerinin önünde Budapeşte Havalimanı CEO’su Joost Lammers tarafından verildiğini, son 6 senede Macaristan’da bu ödüle 5 kez layık görüldüklerini söyledi. Arısoy, THY’nin Macaristan’a yaptığı sefer sayısını geçtiğimiz yıldan itibaren günde 2’den 3’e çıkardığını, yine bu ülkeye gerçekleşen yolcu sayısında da yüzde 35 artış sağladıklarını dile getirdi. Arısoy, kazandıkları ödülün genel müdürlük, operasyon, üst yönetim, ikram, kabin, yurtiçi-yurtdışı dahil olmak üzere tüm çalışanların takım olmasının, ortak aklın, ortak çabanın bir ürünü olduğunu, iştirakleri ile birlikte 25 bin personeli bulunan tüm Türk Hava Yolları ailesi adına çok mutlu olduğunu ifade etti.