Ticaret Borsası’ndan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Ziyaret

Ticaret Borsası’ndan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Ziyaret

Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, en büyük yatırımın eğitime ve insana yapılan yatırım olduğunu söyledi.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü makamında ziyaret etti. Eğitimi önemsediklerini dile getiren Bektaş, kurum olarak imkanlar ölçüsünde eğitime katkı sunduklarını dile getirdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Organize Sanayi Bölgesi’ne Endüstri Meslek Lisesi yaptırıldığını hatırlatan Bektaş, TOBB’un her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere çeşitli eğitim yardımlarında bulunduğunu ifade etti.
Ülke geleceğinin şekillenmesinde önemli bir görev üstlenen öğretmenlerin kutsal bir mesleği icra ettiklerinin altını çizen Bektaş, sanayici ve iş adamlarının da yeni oluşturduğu istihdam alanları ve ödediği vergilerle devlete karşı yükümlülüklerini yerine getirdiğini kaydetti.
TOPLUMUN TÜM KESİMLERİ EĞİTİME KATKI SUNMALI
Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ise, toplumun bütün kesimlerinin eğitime katkı sunması için çağrıda bulundu.
Dünün küçüklerinin bugünün büyükleri olduğunu dile getiren Büyük, devraldıkları emaneti gelecek nesillere en iyi şekilde teslim etme gayreti içerisinde olduklarının altını çizdi.
Her evde paydaşlarının bulunduğuna dikkat çeken Büyük, el ele gönül gönüle verildiğinde eğitim konusunda arzu edilen noktaya daha kısa bir sürede gelineceğini belirtti. Geleceğe yönelik çalışmalarda bilgi ve birikimin önemine dikkat çeken Büyük, insanların birbirleriyle tecrübelerini paylaşmalarını istedi.
Büyük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek borsa yöneticilerine teşekkür etti.