Timsah Arena ne zaman açılacak?

Timsah Arena ne zaman açılacak?

Bursa Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında konuşan Başkan Recep Altepe, “Stadyumun imalatı havaların ısınmasıyla çalışmalar hızlandı. Çünkü çatı kısmı havaların sıcak olmasıyla yapılabiliyordu. Bunun için kış döneminde ara verilmişti. Şimdi çalışmalar devam ediyor. Stadyum herkes tarafından takip ediliyor. İnşallah yaz ayında açılışını yapacağız” dedi.
Başkan Altepe, ulaşımda ciddi adımlar atıldığını, THY ile yapılan anlaşma çerçevesinde Trabzon ve Erzurum seferlerinin başladığını, Bursalıların sahip çıkması halinde diğer ülke ve şehirlere de seferlerin başlayacağını söyledi.
Hava ulaşımı ile ilgili çalışmaların sonuç verdiğini ifade eden Altepe, “Trabzon ve Erzurum’a Türk Hava Yolları uçuşları başladı. Uygun fiyatlarla seferler yapılıyor. Sahip çıkmamız gerekiyor. İnşallah bu dertsek devam ederse diğer illerimize ve diğer ülkelere de seferleri başlatacağız. BTSO ve BTO da bu konuda destek verecek. Bursa’nın dünya kenti olması için bu uçakların dolu dolu gitmesi, Yenişehir havaalanının yeniden canlandırılması gerekiyor” diye konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, metro vagon ihalelerinin tamamlandığını belirterek, “Mevcut vagonları alsaydık 622 trilyon para verecektik. Şimdi 320 trilyona mal etmiş olacağız. 300 trilyon belediyemizin karı var. Türkiye geneline vagon ithal etmiş olacağız. Vagonların yanı sıra parçaları da artık Bursa’da üretilecek” dedi.