Timsah galibiyet peşinde!

Timsah galibiyet peşinde!

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Bursaspor, ligin ilk yarısında deplasmanda 2-1 yenildiği Mersin İdmanyurdu ile yarın Bursa Atatürk Stadında karşı karşıya gelecek. 
Son iki maçta Beşiktaş'a 3-2 yenilen ve sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan yeşil beyazlılar, rakiplerini yenerek yeni bir galibiyet serisini daha başlatmak istiyor. Tribün kapatma cezasının bitmesi nedeniyle yarınki maça Bursasporlu taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

HAKEM METE KALKAVAN

Yarın Bursa Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan Bursaspor- Mersin İdmanyurdu karşılaşmasını Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Özgür Ertem yapacak. Dördüncü hakem ise Murat Orhan. İlave hakemler Serkan Tokat ve Tolga Kadaz. Maçın hakemi Kalkavan bugüne kadar Bursaspor’un 6, Mersin İdmanyurdu’nun ise 12 maçında görev yaptı. Bursaspor’a bu maçlarda 14 sarı kart gösteren ve hiç penaltı çalmayan Mete Kalkavan, Mersin’e 26 sarı 1 kırmızı kart çıkartırken 2 kez lehine penaltı verdi.

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR’DA

İki takım bugüne kadar bugüne kadar 44 maç oynadı. Bu maçlarda Bursaspor 21 galibiyet, 8 beraberlik alırken 15 maçı ise kaybetti. Bursaspor ile Mersin İdmanyurdu’nun son 10 maçına baktığımızda Bursaspor’un rakibine bariz bir üstünlüğü gözleniyor. Yeşil beyazlılar rakiplerini 7 kez yenerken 2 maçı kaybetti, bir mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Bursaspor rakibine 24 gol atarken, kalesinde sadece 5 gol gördü. Ligin ilk yarısında Mersin'de oynanan ilk karşılaşmayı Bursaspor 2-1 kaybetmişti.

BURSASPOR'DA 2 EKSİK VAR

Yarın oynanacak olan karşılaşmada Bursaspor'a 2, Mersin İdmanyurdu'nda ise 1 eksik bulunuyor. Yeşil beyazlılarda kırmızı kart cezası devam eden Serdar Aziz ile sakatlığı devam eden Emre Taşdemir, Mersin’de ise sakat olan Cem Sultan forma giyemeyecek.