Timsah seriye taktı!

Timsah seriye taktı!

Bursaspor, ligin 5. haftasında Yeni Malatyaspor'u 4-2'lik skorla geçti. Bursaspor'un gollerini Ekong, Batalla, Kembo ve Stancu kaydetti. Yeni Malatyaspor'un golleri ise Botalb ve Emanuel Dening'den geldi.

Maçın fotoğrafları için tıklayınız... (FOTO GALERİ)

.::MAÇMETRE::.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEM: Bülent Yıldırım

E.Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Arturo Mina, Issam Chebake, Aly Cissokho(68' Emanuel Dening), Yalçın Ayhan, Sadio Diallo(46'Naver Barazite), Aytaç Kara, Azubuike Godson, Issiar Dia(61'Eren Tozlu), Khalid Boutaib, Adem Büyük

Yedekler: Fabien Farnolle, Murat Akça, Sadık Çiftpınar, Rahman Buğra Çağıran, Eren Tozlu, Murat Yıldırım, Batuhan Altıntaş, Nacer Barazite, Emanuel Dening, Turgut Doğan Şahin

BURSASPOR: Harun Tekin, Barış Yardımcı, William Ekong, Titi(61'Yusuf Erdoğan), Aziz Behich, Mikel Agu, Emmanuel Badu, Pablo Batalla(59' Bilal Kısa), Dzon Delarge, Jires Kembo, Bogdan Stancu(89'Deniz Yılmaz)

Yedekler: Muhammed Şengezer, Onur Atasayar, Merter Yüce, Paschal Okoli, Furkan Soyalp, Ertuğrul Ersoy, Bilal Kısa, Yusuf Erdoğan, Josua John, Deniz Yılmaz

Teknik Direktör: Paul Le Guen

Goller: 12' William Ekong, 45+3'Batalla,48'Jires Kembo,64'Stancu (Bursaspor) 77'Khalid Boutaib, 80'Emanuel Dening (Y.Malatyaspor)

Sarı Kartlar: 30' Mikel Agu, 56' Titi, 77'Badu (Bursaspor) 37' Issam Chebake, 72' Khalid Boutaib, 90+4' Arturo Mina (Y.Malatya)

-------------------------------------------------------------------------------

CANLI ANLATIM

İKİNCİ YARI

90'Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Evkur Yeni Malatyaspor: 2 - Bursaspor: 4

90'Bursaspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından Dzon Delarge tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

90'Evkur Yeni Malatyaspor takımında Arturo Mina, sarı kart görüyor.

90'Evkur Yeni Malatyaspor takımı Adem Büyük ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Adem Büyük tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

90'Evkur Yeni Malatyaspor takımının ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Adem Büyük geçiyor.

90'Emanuel Dening, ceza sahasına yakın bir noktada Cristian Titi tarafından faule maruz kalıyor.

89'Bursaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Bogdan Stancu çıkıyor ve yerine Deniz Yılmaz oyuna giriyor.

89'Ceza sahası içinde topla buluşan Adem Büyük, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

89'Evkur Yeni Malatyaspor takımı korner kullanacak.

88'Ceza sahası içinde topla buluşan Emanuel Dening, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

87'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Nacer Barazite ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

85'Evkur Yeni Malatyaspor takımı Azubuike Godson ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Azubuike Godson tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

83'Evkur Yeni Malatyaspor takımından Yalçın Ayhan tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

83'Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aytaç Kara rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

83'Evkur Yeni Malatyaspor takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Aytaç Kara geçiyor.

82'Emmanuel Badu ile Emanuel Dening arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Emmanuel Badu. Ceza sahası sağ çağrazından Evkur Yeni Malatyaspor takımı oyuna başlayacak.

80'Golün asistini yapan isim Adem Büyük.

80'GOL!! Emanuel Dening, Evkur Yeni Malatyaspor adına topu ağlara gönderen isim. Şimdi durum 2-4

79'Aytaç Kara ile Evkur Yeni Malatyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

78'Evkur Yeni Malatyaspor takımında, sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Aytaç Kara.

78'Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Mikel Agu - Nacer Barazite mücadelesinde hakem,Evkur Yeni Malatyaspor lehine faul kararı veriyor.

78'Aytaç Kara rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

78'Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Aytaç Kara kullanacak.

77'Emanuel Dening, Emmanuel Badu tarafından faulle durdurulduğu için Evkur Yeni Malatyaspor yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

77'Bursaspor takımında Emmanuel Badu, sarı kart görüyor.

76'Adem Büyük, gol pasını veren isim.

76'GOL!! Khalid Boutaib, Evkur Yeni Malatyaspor adına topu ağlara gönderen isim. Şimdi durum 1-4

75'Bu dakikada Evkur Yeni Malatyaspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Nacer Barazite

75'Evkur Yeni Malatyaspor, Ertaç Özbir ile serbest vuruş kullanacak.

75'Ceza sahası içerisindeki Yusuf Erdoğan - Issam Chebake mücadelesinde hakem Bülent Yıldırım, Evkur Yeni Malatyaspor lehine faul kararı veriyor.

71'Evkur Yeni Malatyaspor takımında Khalid Boutaib, sarı kart görüyor.

71'Adem Büyük altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

69'Dzon Delarge, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

68'Evkur Yeni Malatyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Aly Cissokho çıkıyor ve yerine Emanuel Dening oyuna giriyor.

67'Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Aytaç Kara ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

67'Evkur Yeni Malatyaspor takımı korner kullanacak.

67'Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aly Cissokho rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

66'Bursaspor takımından Bilal Kısa sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

66'Bursaspor takımı korner kullanacak.

66'Bogdan Stancu ceza sahası içinde sağ çaprazdan şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

63'Aziz Behich, gol pasını veren isim.

63'GOOOLL!! Bogdan Stancu topu ağlara gönderiyor!

61'Evkur Yeni Malatyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Issiar Dia çıkıyor ve yerine Eren Tozlu oyuna giriyor.

61'Bursaspor takımında oyuncu değişikliği; Jires Kembo-Ekoko oyundan çıkarken Yusuf Erdoğan oyuna giren isim.

60'Evkur Yeni Malatyaspor takımından Azubuike Godson ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

60'Evkur Yeni Malatyaspor, Nacer Barazite ile köşe vuruşu kullanıyor.

60'Bursaspor takımında oyuncu değişikliği; Pablo Batalla oyundan çıkarken Bilal Kısa oyuna giren isim.

58'Nacer Barazite ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

57'Atak yönüne göre sol köşe bayrağına yakın bir yerde Nacer Barazite topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.

57'Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Aly Cissokho kullanacak.

57'Bogdan Stancu taç çizgisine yakın bir yerde topa eliyle müdahale ediyor.

57'Aytaç Kara rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

57'Evkur Yeni Malatyaspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Aytaç Kara kullanacak.

56'Bursaspor takımında Cristian Titi hakem Bülent Yıldırım tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

55'Sağ çaprazdan Pablo Batalla ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

55'Evkur Yeni Malatyaspor takımında Adem Büyük faul yapıyor. Taç çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Barış Yardımcı.

53'Evkur Yeni Malatyaspor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Aly Cissokho geçiyor.

53'Hakem , Barış Yardımcı tarafından taç çizgisine yakın bir yerde topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.

53'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Aziz Behich ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

52'Evkur Yeni Malatyaspor takımından Azubuike Godson rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

50'Khalid Boutaib altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

50'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Issiar Dia ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

48'Bursaspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Dzon Delarge tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

48'GOOOLL!! Jires Kembo-Ekoko tabelayı 0 - 3 olarak değiştiriyor.

48'Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Bursaspor adına Pablo Batalla kullanacak.

48'Dzon Delarge, Azubuike Godson tarafından faulle durduruluyor. Bursaspor, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

46'Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Azubuike Godson kullanacak.

46'Azubuike Godson, Pablo Batalla tarafından faulle durduruluyor. Evkur Yeni Malatyaspor, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

46'Rakip ceza sahası önünden Issam Chebake ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

46'Evkur Yeni Malatyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Sadio Diallo çıkıyor ve yerine Nacer Barazite oyuna giriyor.

46'Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

İLK YARI

45'Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

45'Emmanuel Badu, gol pasını veren isim.

45'GOOLLL!! Pablo Batalla ile Bursaspor farkı 2'ye çıkarıyor.

45'Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aytaç Kara Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

45'Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Aytaç Kara kullanacak.

45'Dzon Delarge - Sadio Diallo mücadelesinde hakem, Bursaspor yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Evkur Yeni Malatyaspor lehine faul kararı veriyor.

45'Bu dakikada Evkur Yeni Malatyaspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Aytaç Kara

45'Evkur Yeni Malatyaspor, Aytaç Kara ile rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

44'Adem Büyük, ceza sahasına yakın bir noktada William Troost-Ekong tarafından faule maruz kalıyor.

44'Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aly Cissokho sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

42'Bursaspor takımından Pablo Batalla sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

42'Bursaspor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Pablo Batalla geçiyor.

41'Yalçın Ayhan - Bogdan Stancu mücadelesinde hakem, Bursaspor lehine faul kararı veriyor.

40'Bursaspor, William Troost-Ekong ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

40'Evkur Yeni Malatyaspor takımında Aytaç Kara taç çizgisine yakın bir yerde topa eliyle müdahale ettiğinden oyun duruyor.

39'Evkur Yeni Malatyaspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Aytaç Kara geçiyor.

38'Bursaspor takımından Pablo Batalla sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

38'Bursaspor, Pablo Batalla ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

37'Aziz Behich, Issam Chebake tarafından faulle durduruluyor.

37'Evkur Yeni Malatyaspor takımında Issam Chebake, sarı kart görüyor.

36'Bursaspor takımında, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Harun Tekin.

36'Mikel Agu, Adem Büyük tarafından faulle durduruluyor. Bursaspor, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

32'Yalçın Ayhan altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

32'Evkur Yeni Malatyaspor takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Aytaç Kara geçiyor.

31'Aytaç Kara, Mikel Agu tarafından faule maruz kalıyor.

30'Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aytaç Kara Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

30'Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Aytaç Kara kullanacak.

29'Bursaspor takımında Mikel Agu faul yapıyor.

29'Bursaspor takımında Mikel Agu, sarı kart görüyor.

29'Evkur Yeni Malatyaspor, Arturo Mina ile serbest vuruş kullanacak.

29'Bursaspor takımında Bogdan Stancu faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Arturo Mina.

29'Bursaspor takımı Jires Kembo-Ekoko ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Jires Kembo-Ekoko tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

27'Evkur Yeni Malatyaspor takımından Issam Chebake sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

23'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktada Issiar Dia için ofsayt bayrağı kalkıyor.

22'Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aly Cissokho sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

22'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Barış Yardımcı ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

20'Evkur Yeni Malatyaspor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Aytaç Kara.

20'Bursaspor takımında Barış Yardımcı faul yapıyor.

19'Bursaspor takımından Pablo Batalla tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

19'Bogdan Stancu ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

18'Bursaspor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Barış Yardımcı.

18'Dzon Delarge, Adem Büyük tarafından faulle durdurulduğu için Bursaspor serbest vuruş kullanacak.

18'Aytaç Kara rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

17'Evkur Yeni Malatyaspor takımı Issam Chebake ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Issam Chebake tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

16'Bursaspor takımından Dzon Delarge ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

14'Adem Büyük altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

12'GOOOLL!! William Troost-Ekong Bursaspor takımını öne geçiren golü atıyor.

12'Bursaspor takımından Pablo Batalla sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

12'Bursaspor, Pablo Batalla ile köşe vuruşu kullanıyor.

11'Barış Yardımcı ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

10'Pablo Batalla rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

9'Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aytaç Kara sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

9'Evkur Yeni Malatyaspor takımı korner kullanacak.

7'Rakip ceza sahasının sol köşesinde Bogdan Stancu topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.

6'Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Aytaç Kara kullanacak.

6'Aly Cissokho, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Barış Yardımcı tarafından faulle durduruluyor.

5'Bursaspor takımından Pablo Batalla sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

5'Bursaspor takımı korner kullanacak.

4'Bursaspor takımından Pablo Batalla sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

3'Evkur Yeni Malatyaspor takımından Issam Chebake sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

1'Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

----------------------------------------

Süper Lig'in 5. haftasında Bursaspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor'la karşı karşıya geliyor. Sarı Siyahlı takımın ilk kez 27 bin kapasiteli yeni stadında boy göstereceği mücadelede ilk 11'ler belli oldu...

İŞTE İLK 11'LER

----YENİ MALATYASPOR----

25Ertaç Özbir

37Arturo Mina

27Issam Chebake

22Aly Cissokho

2Yalçın Ayhan

90Sadio Diallo

35Aytaç Kara

14Azubuike Godson

87Issiar Dia

9Khalid Boutaib

21Adem Büyük

Yedekler

30Fabien Farnolle

28Murat Akça

16Sadık Çiftpınar

77Rahman Buğra Çağıran

11Eren Tozlu

8Murat Yıldırım

33Batuhan Altıntaş

10Nacer Barazite

88Emanuel Dening

17Turgut Doğan Şahin

----BURSASPOR-----

1Harun Tekin

23Aziz Behich

26Barış Yardımcı

6Cristian Titi

93William Troost-Ekong

10Pablo Batalla

22Jires Kembo-Ekoko

46Mikel Agu

28Bogdan Stancu

77Emmanuel Badu

29Dzon Delarge

Yedekler

27Muhammed Şengezer

4Ertuğrul Ersoy

44Paschal Onyedika Okoli

33Onur Atasayar

32Yusuf Erdoğan

5Bilal Kısa

17Furkan Soyalp

7Merter Yüce

11Deniz Yılmaz

24Joshua John