Timsah seriyi sürdürmek istiyor

Timsah seriyi sürdürmek istiyor
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına aralıksız devam eden Bursaspor'da yüzler gülüyor. Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başarılı orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, takımın durumu ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Sezon başından beri iyi bir oyun ortaya koyduklarını ama sonuca yansıtamadıklarını ifade eden Yılmaz, "Kaybettiğimiz maçlarda çok şanssız şekilde goller yedik ve puan kaybettik. Bu zaten kamuoyu tarafından da söyleniyor. Şimdi iki maçlık seri yakaladık. Kupa maçını da katarsak 3 maçtır yenilmiyoruz. Yenilmemeyi, kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz bizim için önemli. Şimdi önümüzde Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı var. Kolay bir maç olmayacak. Deplasmandan galibiyetle dönüp, milli takım arasını iyi değerlendirmek istiyoruz" diye konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN BAŞARISI"

Kendi performansını da değerlendiren başarılı futbolcu Yılmaz, "Bugün ben şans bulurum, yarın başkası bulur. Önemli olan takımın başarısı. Herkes oynamak istiyor, çalışıyor. Hocamız da şans veriyor. Ben de çalışıyorum, şans bulunca elimden geleni yapıyorum. Ufak bir faydam bile olsa benim için mutluluk verici çünkü bu takım için oynuyorum, takımın başarısı için. Bundan ekmek yiyorum, karşılığını da vermem lazım. Şu anda tek hedefimiz zirve. Bursaspor'da oynuyorsanız hedefiniz zirve olmalı. Hocamızın da 'ilk 5'i hedefliyoruz' diye bir açıklaması vardı. Oralarda kaldığımız zaman zaten hedefe kolay yaklaşacağımızı biliyoruz. Şu anda aldığımız skorlarla, oyunumuzla zirvenin adaylardan biri olduğumuzu gösterdik. Bunu göstermeye devam edeceğiz" dedi.

"TARAFTARLARIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Bursaspor taraftarının farklı olduğunu ve desteklerini her zaman hissettiklerini ifade eden deneyimli futbolcu, "Taraftarımız bizim için çok önemli. Bunu Balıkesirspor maçında da Sivasspor maçında da gördük. Onların ufak bir hareketlenmesi bile bizim için ekstra kuvvet. Onları arkamızda hissettiğimiz zaman çok daha başka oynuyoruz. Onların her zaman yanımızda olmasını istiyoruz. Onlarla birlikteyken bizi kolay kolay kimsenin alt edebileceğini düşünmüyorum. Şu anda oturmuş bir sistemimiz var. Biz 4-4-2 oynadığımız zaman da saha içinde zaman zaman şuanki sisteme dönüyorduk. Saha içinde baştan veya oyun içinde değişiyor. Önemli olan bizim buna doğru reaksiyonu göstermemiz. Bu bizim için sorun değil" açıklamasında bulundu.