Timsah'ın çoşkulu gecesi

Timsah'ın çoşkulu gecesi

Weddin Garden'da düzenlenen geceye Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Turan, Sadettin Garip, Enver Kumova, Sezer Sezgin, Av. Alper Tunga Çevik, Recep Turgut, Selahattin Aktaş, İdari Menajer Adil Cenkçiler, Yeşil Beyazlı futbolcular Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz, Harun Tekin, Fernandao, Josue, Civelli, Belluschi, Aziz Eraltay Bursaspor Kulübü eski başkanlarından Remzi Cinoğlu, Recep Günay, taraftar dernekleri başkanları ve üyeleri katıldılar.



Genç Bursasporlular Derneği Onursal Başkanı Hasan Hayden yaptığı açıklamada Bursalıların gurur duyduğu bir Bursaspor izledikleri için Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sundu. Hayden, “Geleneksel hale getirdiğimiz bu gecemizde birlik ve kardeşlik içerisindeyiz. Genç Bursasporlular Derneği, 2015 yılı faaliyetleriyle tüm Türkiye’de adından fazlaca söz ettirecektir. Bunun müjdesini şimdiden sizlere vermek istiyoruz. Bursaspor tarihinin ekonomik yönden en sıkıntılı olduğu bu dönemde Bursaspor yönetiminin göstermiş olduğu performans alkışa şayan” dedi.



Başkan Bölükbaşı ise “Zaman zaman bir araya geliyoruz ama bugüne kadar böylesine kalabalık bir ortamda buluşmuyorduk. Yaklaşık 8 aydır yönetim kurulu olarak çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Çok mutlu ve gururluyum. Futbol otoriteleri Türkiye’nin en güzel futbol oynayan takımına sahip olduğumuzu söylüyorlar. Bizler sizlerin içinden çıkan fertleriz. Bursaspor aşkıyla yanan insanlarız. Geçmişte birtakım sıkıntılar yaşandı. İnşallah onlar geride kaldı. Ekonomik sıkıntılarımız var. Allah’ın izniyle önümüz açıldı. Denizi geçtik şu an deredeyiz. Gemiyi sağ salim limana yanaştıracağız” diye konuştu.

Gecede sponsor bir firma Bursasporlu futbolculara cep telefonu hediye ederken, Genç Bursasporlular Derneği yönetim kurulu üyeleri ise geceye katılan taraftar dernekleri temsilcilerine imzalı Bursaspor forması takdim etti.