Tire Belediyesi Ekmek Fiyatını 60 Kuruşa İndirdi

Tire Belediyesi Ekmek Fiyatını 60 Kuruşa İndirdi

Tire Belediyesi, halk ekmek fiyatlarında 15 kuruş indirime gitti. Bundan önce 75 kuruşa satılan belediye ekmeği, bundan böyle 60 kuruşa satılacak.
Tire’deki fırınlarda 200 gram ekmek 90 kuruşa satılırken, Tire Belediyesi 250 gram ekmeğin fiyatını 75 kuruştan 60 kuruşa çekti. Bundan böyle 250 gram ekmek Tire Belediyesi ekmek fırınında 60 kuruşa satılacak.
TOKİYE HALK EKMEK BÜFESİ
Tire Belediyesi bu kapsamda TOKİ Konutları’nın bulunduğu semte halk ekmek büfesi açarak ucuz ekmeği vatandaşın ayağına getirdi. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, tüm imkanlarını Tire için seferber ettiklerini ifade ederek, “Biz sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışını uyguluyoruz. Teknolojinin son ürünleri kullanılarak imal ettiğimiz ekmeklerimizi insan sağlığını ve hijyen koşullarını ön planda tutarak Belediye Halk Ekmek Fabrikamız’da halkımıza sunuyoruz. 250 gram ekmeğin fiyatını 60 kuruşa çektik. TOKİ’de ise ucuz ekmeği vatandaşlarımızın ayağına getirdik” DİYE KONUŞTU.
Tireliler, belediyenin 250 gram ekmeği 60 kuruşa satmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, "Başkanımıza bu konuda teşekkür ediyoruz. Malum ekmeksiz sofraya oturmuyoruz. Her eve günde en az 3-4 ekmek giriyor. Bu da bir ekmek tasarruf demektir. Tire Belediyesi’ni bu konuda takdir ediyoruz" dediler.