Tire’de Durmak Yok, Çalişmaya Devam

Tire’de Durmak Yok, Çalişmaya Devam

Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 6360 sayılı yasa ile mahalleye dönüşen köylerde yapılan çalışmalar sonrasında ekipler ilçe merkezine de el attılar. Gediz AŞ VE İZSU’nun alt yapısını tamamladığı cadde ve sokaklarda çalışma yapan ekipler birçok noktada da parke taşı, kaldırım ve bordür düzenlemeleri yaptı.
ESNAF ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
İlçenin en uzun caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi’nde yapılan çalışmalar esnafı memnun etti. Elektrik kablolarının yer altına alınması nedeniyle bozulan kaldırım ve bordürlerin sil baştan yenilenmesi çarşı esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı. Çarşı esnafı adına çalışmalar hakkında açıklamalar yapan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Nazmi Bezci ‘’yapılan çalışmalar biz çarşı esnafını memnun etti. Elektrik alt yapı çalışmaları nedeniyle kaldırımlarımız delik deşik olmuş ve bordürlerimiz sökülmüştü. Çoğu esnaf arkadaşımız bozulan yerlerde geçici tamiratlar yapılacağını düşünüyordu. Belediyemiz tamirat yerine komple yenilemeye gitti. Kaldırımlarımız tamamen yenilenecek. Hem belediye meclis üyesi olarak hem de çarşı esnafı olarak, esnaf arkadaşlarım adına, belediye başkanımıza ve çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
HER YERDE ÇALIŞMA VAR
Tire’nin hemen hemen her yerinde çalışma görmek mümkün. Ekipler gece, gündüz, hafta sonu demeden ilçenin farklı noktalarında çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde Tire Asri Kabristanlığı komple elden geçirildi. Baştan sonra temizlenen mezarlıkta, ağaçların etrafı çim bordürlerle döşenirken, mezarlık girişinde parke taşı düzeltme işi yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda asfalt yamama, 1. Ve 2. Göçmenler Sokak, 1. ve 2. Dere Sokak ve Buğdaydede mevkiinde beton ve kilit parke tamir işlemleri tamamlandı. Ayrıca Atatürk Mahallesi’nde devam eden çalışmalarda şu ana kadar 3500m2lik alana sıcak asfaltlama yapıldı.