TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesi’nin Yeniden Doğuşu’na ortak olun!

TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesi’nin Yeniden Doğuşu’na ortak olun!

İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Adana ve Antalya’da şubeleri ve bu şubelere bağlı temsilcilikleri bulunan TMMOB İçmimarlar Odası, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri 24.Olağan Genel Kurulu’nda, Bursa Şubesi’nin açılması ve temsilcilik konumunda bulunan Çanakkale, Bilecik, Balıkesir ve Yalova illerinin Bursa’ya bağlanması kararını aldı. 

25 Mayıs 2019 Cumartesi saat 13:00-17:00 arasında Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) yerleşkesinde gerçekleştirilecek 1. Olağan Genel Kurulu’nun ardından, 26 Mayıs 2019 Pazar günü saat 09:00-17:00 arasında yapılacak seçimler ile TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesi ilk yönetimini belirleyecek ve oda Bursa’da artık aktif olarak faaliyete başlayacak. 

Genç ve dinamik kadrosuyla Yeniden Doğuş ekibi güçlü vaatler veriyor.

Daha önce Bursa’da Temsilcilik ve Temsil düzeylerinde varlığını sürdüren Bursa İçmimarlar Odası’nın yeniden doğuşunda bulunan ve yönetmeye aday ekip, Bursa’da sevilen ve bilinen içmimarlardan oluşuyor. Kendilerine “Yeniden Doğuş Ekibi” adını veren yönetim adayı grup; Nur Gül Arslan, Hayri İşçimen, Ece Köksal Uyanıklar, Cansu Tolunay Berber, Eray Öztezcan, Buket Efendioğlu, Tuğçe Gönülsüzgil, Ercüment Özçelik, Şükrü Erman Üsel, Duygu Tatlı, Ali Gözütok, Serdar Işıklar, Ozan Özen ve Esra Torun gibi isimlerden meydana gelmekte. Daha önceki yönetimlerde görev almış, deneyimli, tecrübeli, üretkenlikleriyle bilinen bu isimlerin çok da güzel projeleri var meslektaşları için. Nihai amaçlarının, üyelerinin hak ve yetkilerinin korunması olduğunu belirten grup, herkesin aktif rol alacağı komiteler ve faaliyetler düzenlemeyi planlıyor.