Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu Muş’a Geliyor

Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu Muş’a Geliyor

Muş Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen ‘Ekonominin Yıldızları Ödül Töreni’ hazırlıkları devam ediyor.
Konu ile ilgili olarak MUŞ TSO’dan yapılan yazılı açıklamada, “Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Ekonominin Yıldızları Ödül Töreni programı hazırlıklarımız bütün hızıyla devam ediyor. Siyasetçileri, yerel yöneticileri, STK temsilcilerini, üyelerimizi ve bölgedeki oda başkanlarını programa davet ediyoruz. Özellikle oda başkanları programa yönetim kurulu üyeleri ile katılacaklarını bildirdiler. TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılacağı programa geleceklerini belirttiler. Oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden katılımın üst düzey olacağını bekliyoruz” denildi.
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz ise, Muş’ta ilk defa böyle bir programın organize edildiğini ve bundaki amaçlarının ticaret erbaplarını onurlandırmak, teşvik etmek ve cesaretlendirmek olduğunu söyledi.
30 Ocak Cuma günü öğretmenevinde düzenlenecek olan programa iş adamlarını, esnafları davet eden Cengiz, Muş’a ve Muşlu iş adamlarına yakışan bir organizasyon olması için mücadele ettiklerini ifade etti.