TOFAŞ taraftarının desteğiyle kazanmak istiyor

TOFAŞ taraftarının desteğiyle kazanmak istiyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, play-off yarı final serisi üçüncü karşılaşmasında yarın Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek. Normal sezonu üçüncülükle tamamlayan ve play-offların ilk turunda (çeyrek finalde) Beşiktaş Sompo Japan'ı iki maçta da yenerek adını son 4'e yazdıran TOFAŞ Basketbol Takımı, yarı finalde deplasmanda oynadığı ilk iki maçı 102-68 ve 68-64'lük skorlarla kaybedince seride 2-0 geriye düştü. Mavi Yeşilliler, Bursa'ya taşınan seride üçüncü maça taraftarının desteğiyle çıkacak ve parkeden galibiyetle ayrılarak seriyi uzatmaya çalışacak. 6 Haziran Perşembe günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Tivibu Spor 2'den canlı olarak ekranlara gelecek karşılaşmayı Özlem Yalmaz, Serkan Emlek, Mehmet Karabilecen hakem üçlüsü yönetecek.

3 GALİBİYETE ULAŞAN FİNALE KALACAK

Play-off yarı final serisi muhtemel 5 maç üzerinden oynanacak ve 3 galibiyete ulaşan ekip, final biletinin sahibini olacak. Fenerbahçe Beko'nun 2-0 önde olduğu seride üçüncü maç heyecanı 6 Haziran Perşembe günü saat 19.00'da Bursa'da yaşanacak. Gerekmesi halinde dördüncü maç da 8 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'de Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak. Eşitlik halinde ise seri bir kez daha İstanbul'a taşınacak ve finale yükselecek ekibi belirleyecek beşinci maçta ekipler 11 Haziran Salı günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda kozlarını paylaşacak. Turu geçen taraf finalde Anadolu Efes-Galatasaray Doğa Sigorta eşleşmesinin galibiyle kozlarını paylaşacak. Mücadelenin bilet satışları biletix.com (online satış) ve Biletix parekende satış noktalarından gerçekleştirilirken, karşılaşma günü salon gişe bilet satışıysa 12.30'da başlayacak. 2018-2019 Sezonu kombine kartları play-off'taki tüm iç saha maçlarında da geçerli olacak.

TOFAŞ-Fenerbahçe Beko Play-off Yarı Final Serisi 3. Maç bilet fiyatları şu şekilde;

Öğrenci Tribünü (105 ve 106 numaralı tribünler) - 25.00 TL

Normal Tribün - 30.00 TL

Normal Tribün (202-203-204-205-304-305-306-307-308 No'lu Tribünler) - 70.00 TL

Çekme Tribün - 70.00 TL

Deplasman Tribünü - 70.00 TL

VIP 2 - 70.00 TL

VIP 1 - 100.00 TL

'BASKETBUS' İLE HAYDİ MAÇA!

Basketbol severleri ücretsiz olarak BursaRay'ın Organize Sanayi ve Nilüfer istasyonlarından TOFAŞ Spor Salonu'na taşıyan 'Basketbus' taraftarların daha rahat bir şekilde salona ulaşımını sağlıyor. Özel olarak tasarlanan otobüsler, TOFAŞ'ın her iç saha maçı öncesi ve sonrasında Mavi Yeşilli taraftarlara hizmet vermeye devam ederken; Basketbus, Fenerbahçe Beko karşılaşması öncesi ilk seferlerini saat 18.00'de gerçekleştirecek.

BASKETBUS NEDİR?

Basketbus; BursaRay'ın Organize Sanayi ve Nilüfer istasyonlarından TOFAŞ Spor Salonu'na ücretsiz ring yaparak taraftarların ulaşımını sağlar.

HAREKET SAATLERİ?

Basketbus; TOFAŞ Basketbol Takımı'nın her iç saha maçından 60 dakika önce ilk seferini belirlenen istasyonlardan gerçekleştirir. Saat başı ve buçuklarda olmak üzere maç saatine kadar 2 sefer ile istasyon-salon arası ring seferi yapar. Karşılaşmanın ardından ise maç bitiminden 15 dakika sonra ve gerekmesi halinde ikinci tur ile 2 sefer yine TOFAŞ Spor Salonu-BursaRay istasyonları arası ücretsiz ulaşım sağlar.