Tokat Belediyesi’nden İstanbul Çikartmasi

Tokat Belediyesi’nden İstanbul Çikartmasi

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Tokat’ta uygulamaya hazırlandıkları projelerle ilgili bir dizi temasta bulunduklarını söyledi.
Tokat Belediye Başkan Yardımcıları Selahattin Kelemci, Osman Altınordu, Park ve Bahçeler Müdürü Ufuktan Öztürk’le birlikte İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nde Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı İhsan Şimşek, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş ile Ağaç AŞ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Akyol’u ziyaret etti. Park ve bahçelerin yanı sıra trafikle ilgili konularda temaslarda bulunduklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Kelemci, şehir merkezinde trafiğin düzenlenmesi, bazı yolların tek yön olarak yapılması ve kavşak çalışmalarının yanı sıra Behzat Bulvarı’nda “yeşil kuşak” çalışması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Öte yandan Şanlıurfa’da temaslarda bulunan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun da İstanbul’a geçerek CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı’na katılacağı öğrenildi.