Tokat’ta Çocuk Üniversitesi İkinci Mezunlarını Verdi

Tokat’ta Çocuk Üniversitesi İkinci Mezunlarını Verdi

Tokat Valiliği ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen “Çocuk Üniversitesi” ikinci mezunlarını verdi.
Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde bu yıl ilköğretim 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinden oluşan 40 kişilik bir gruba eğitim verildi. 30 Haziran-27 Ağustos tarihleri arasında 8 hafta süren program kapsamında 24 etkinlik ve 4 teknik gezi yapıldı. 21 akademik personel ve uzman görev aldı. Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde bulunan birimlerin tüm imkanları etkinlikler süresince çocuklara sunuldu.
MİNİK ÜNİVERSİTELİLER KEP ATTI
Yeşilırmak Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Tokat Vali Vekili Mehmet Suphi Küsbeci, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, dekanlar veliler ve öğrenciler katıldı. GOÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Sönmez, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, öğrenciler, öğrenci velisi Şakir Kır, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Tokat Vali Vekili Mehmet Suphi Küsbeci’nin yaptığı konuşmalardan sonra öğrencilere “Katılım Belgesi”, protokol tarafından takdim edildi. Belge takdiminin ardından Çocuk Üniversitesini tamamlayan öğrenciler kep attılar.